Sarjakairaaja iski!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tamperelainen Tuukka Tuominen hämmästyi eilen pahanpäiväisesti, kun hän meni auraamaan vapaaehtoistyönä ylläpitämäänsä luistelurataa: Joku oli tehnyt ilkivaltaa ja kairannut radalle yli 30 reikää.

Tuominen ylläpitää Tampereen Tohlopin järven jäälle vapaaehtoisvoimin tehtyä luistelurataa jo neljättä talvea.
Kaupunkilaisten keskuudessa suuren suosion saavuttanut rata kerää Tuomisen mukaan lauantaisin toista tuhatta luistelijaa, ja viikollakin se on ahkerassa käytössä.

Tuominen oli maanantai-iltana auraamassa radan penkkoja vielä iltaseitsemän aikoihin, ja palasi radalle tiistaina kolmelta iltapäivällä. Saapuessaan hän ei meinannut uskoa silmiään.

– Joku oli kairannut rannasta rataan ensin reikiä kahdeksan metrin välein, ja toissa yönä radan kummallekin reunalle oli ilmestynyt yli 30 reikää 20 metrin matkalle, Tuominen kertoo MTV Uutisille.

– Niistä oli pumpattu vettä, ja se kairauksesta syntynyt noin kymmenen senttiä korkea hilekerros oli jäätynyt jään pintaan.

Tohloppijärven kiertävä luistelurata on Tuomisen oma keksintö, ja hänet on valittu sen johdosta Vuoden vapaaehtoiseksi tamperelaiseksi vuonna 2017.

koko juttu ja kuvia:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jarjetonta-ilkivaltaa-sarjakairaaja-porasi-yli-30-reikaa-tuukan-tekemalle-suositulle-luisteluradalle-tulisivat-kertomaan-mika-vaivaa-mielta/7252278#gs.43nh4w7N
 
vierailija
jääraivoa... ja joku vielä aamulehden yleisöosastolla urputtaa kuinka nyt tulee kaikkia ilmastojuttuja, kun rata valaistaan ja aurataan.
niin eihän niitä latuja valaista ja ajeta latukoneella?
voi ihmiskunnan perikateus:mad:
 
vierailija
Hei sinä kairaaja joka vihaat luistelijoita ja omaat jonkun tason mielenhallintahäiriön; jos tarkoituksesi oli karkoittaa ihmisiä pois, niin toisin kävi, rata sai lisää julkisuutta ja sitä mukaa kävijöitä!

Ja hei auraaja Tuukka Tuominen; teet tosi mahtavaa työtä, kiitos! Ei lannistuta, vaan jatketaan isolla draivilla vastoinkäymisistä huolimatta.
 

Yhteistyössä