Sanokaa ettei voi enään olla viivanpaikka..

vierailija
Onpa jännä tilanne! Toivottavasti näkyisi viiva.

Mulla on pregcheckin kanssa kahdesti käynyt niin, että ihan selvä, punainen viiva eikä se sitten mitään tarkoittanut :(
Muut testit negaa. Ja kerran verestä myös negaa.

Muuten ovat näyttäneet oikein raskaudet / ei raskaana
 
  • Tykkää
Reactions: Pikkupimu96
No nyt iltapissasta tehty clearbluen digi se plus ja miinus. Ja nega :)Ai jeesus että ottaa pattiin. Ajattelin että se jo näkyy siinä mutta pyh. Menetin jo toivon ja odotella menkkojen alkua, karua miten voi antaa väärän pos. Tuokin testi :( tein kyllä muistaakseni samasta pissasta ensimmäisenä ovis testin ja sen jälkeen raskaustestin, voiko antaa sen takia väärää positiivista? Siis samassa kupissq käyny mut eriaikaa. Äh en tiiä.. toivo menetetty. Uuten kiertoon vaan kuhan alkais menkat
 
vierailija
No nyt iltapissasta tehty clearbluen digi se plus ja miinus. Ja nega Ai jeesus että ottaa pattiin. Ajattelin että se jo näkyy siinä mutta pyh. Menetin jo toivon ja odotella menkkojen alkua, karua miten voi antaa väärän pos. Tuokin testi tein kyllä muistaakseni samasta pissasta ensimmäisenä ovis testin ja sen jälkeen raskaustestin, voiko antaa sen takia väärää positiivista? Siis samassa kupissq käyny mut eriaikaa. Äh en tiiä.. toivo menetetty. Uuten kiertoon vaan kuhan alkais menkat
Vain jos testit ovat kosketuksissa toisensa kanssa märkänä niin voi se viivan väri "siirtyä" raskaustestiin.

Harmi, että oli nega! Kylläpä pregcheckilläkin voi saada väärää viivaa :/
 
Pakko kommentoida tännekin vielä. Pää alkaa leviämään 😄 menkat edelleen kateissa, kp nyt 37. Mutta testit näyttää negaa. Tein ovistestinkin ja tuli vahva plussa.. lieneekö enteilee menkkojen alkua? Nyt en toivo enää mitään muutaku menkkoja kylän että pääsis seuraavaan kiertoon taas yrittää. Ei niin minkäänlaista oiretta raskaudesta, eikä mitään oireita tulevista menkoista. Alan oleen jo ihan loppu 😁
 
vierailija
Pakko kommentoida tännekin vielä. Pää alkaa leviämään menkat edelleen kateissa, kp nyt 37. Mutta testit näyttää negaa. Tein ovistestinkin ja tuli vahva plussa.. lieneekö enteilee menkkojen alkua? Nyt en toivo enää mitään muutaku menkkoja kylän että pääsis seuraavaan kiertoon taas yrittää. Ei niin minkäänlaista oiretta raskaudesta, eikä mitään oireita tulevista menkoista. Alan oleen jo ihan loppu
Kannattaa ottaa neuvolaan yhteyttä. Jos menkat myöhässä ja testit näyttää negaa. Ootko saanut lähiaikoina koronarokotteen? Se voi pistää kierron sekaisin.
 
Kannattaa ottaa neuvolaan yhteyttä. Jos menkat myöhässä ja testit näyttää negaa. Ootko saanut lähiaikoina koronarokotteen? Se voi pistää kierron sekaisin.

Joo odottelen menkat vielä ens viikon ja jos ei kuulu niin otan yhteyttä neuvolaan kyllä :) en vaan älyä missä ne luuraa kun aina ennen kuitenkin 28-33 alkanut.. eikä mitään menkkakipuja, aina viikko ennen menkkoja mulla vasen tissi kipeytyy ja turpoaa, siis aina! Nyt ei sitäkään. En oo korona rokotetta ottanut..
 
vierailija
Yleensä kiertopäivät saa mennä reippaasti yli sadan ennenkuin lääkärissä mitään asian eteen tekevät. Vaikuttaa siltä että sulla lh-hormoni nyt koholla, ehkei ovulaatiota tapahtunut ollenkaan ja on ovuloimaton kierto. Ne on ihan normaaleja välillä.
Ovuloimaton kierto voi olla todella pitkäkin. Tai juuri että ovuloi esim. Kp 40 ja sitten siitä ~parin viikon päästä alkaa menkat.

Jos lh-hormoni on koholla, elimistössä ei välttämättä ole keltarauhashormonia (muodostuu ovulaation jälkeen) joka luo loppukierron tilan kehoon - > keltarauhanen kun surkastuu, alkaa menkat.

Malttia!
 

Yhteistyössä