Sanna pelkää mokaavansa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nyt kerätään irtopisteitä nuorten harrastusten tekosyyllä ja koitetaan alasajaa hallituksen onnistunutta koronapolitiikkaa. Vapaavuoren kokoomus ja Saarikon/Lintilän kepu Suomen koronapolitiikan heikot lenkit.
 
vierailija
"Pääministeri Sanna Marin (sd.) sanoo, että koronatoimia joudutaan todennäköisesti kiristämään. Hänen mukaansa Suomi voi nopeasti ajautua tilanteeseen, jossa siirrytään tasolle kaksi. Se merkitsee, että koko maassa käyttöön viruksen leviämisvaiheen rajoitustoimet.

– Kun katsoo tartuntalukuja, olemme nopeasti siinä tilanteessa, että koko maassa otetaan voimakkaammat toimet käyttöön, jos ei ensi viikolla, niin muutaman viikon sisällä. Nykyisillä rajoituksilla tuskin mennään kovin pitkään vaan kiristyksiä tullaan tekemään, Marin sanoi keskiviikkona Säätytalolla ennen hallituksen neuvotteluita.

Helsinki ja muut pääkaupungit kunnat ilmoittivat aiemmin keskiviikkona, että ne päinvastoin keventävät rajoitustoimia ja avaavat lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Marin sanoo, ettei ole vielä tutustunut pääkaupunkiseudun päätöksiin. Hän kuitenkin antaa ymmärtää, että ne hänen mielestään toimivat vastoin maan hallituksen linjauksia."

Nyt on mennyt politikointi suomalaisten terveyden, turvallisuuden ja hengen edelle, ei hyvä.
 

Yhteistyössä