Samsung galaxy S3, akku kuluu ihan älyttömän nopeesti, apua..

  • Viestiketjun aloittaja akuton
  • Ensimmäinen viesti
Tosi kätevä "äly/matkapuhelin": muistikorttia ei voi käyttää, koska akku kuluu. Minä en voi käyttää 4G-ominaisuutta vaan puhelin on pakotettu 3G:hen, koska 4G:llä puhelut ja viestit eivät tule aina perille. Oikeastaan koko mobiilidata on turha ominaisuus, koska puhelinta ei kuitenkaan voi käyttää kuin virtajohdossa kiinni. Samalla käyttää sitten kodin wlania.

Kun oma puhelimeni oli huollossa (juuri tuon puheluiden ja tekstareiden jumittamisen vuoksi), meinasin pyörtyä illalla kun varapuhelimessani (muutaman vuoden vanha Nokia) oli vielä melkein täydet akkua jäljellä. Tänään laitoin Samsungini klo 18 piuhan päähän kun akkua oli jäljellä enää 8%. Olin ottanut sen laturista klo 5.30 ja nettiä käyttänyt ehkä tunnin tänään, muuten puhelin on ollut käyttämättä.
 
Megadata
Todella törkätä on kyllä Samsungin ja jälleenmyyjien toiminta. Ei tuollaisia tuotteita saisi päästää markkinoille ollenkaan. Toivottavasti Suomeen tulee ryhmäkanne mahdollisuus, niin haastamme Samsungin oikeuteen. Kyseessähän on tietysti luultavasti myös petos kun tuote ei vastaa lainkaan sitä mitä on mainostettu, mutta on turha toivoa että asian saisi rikostutkintaan.
Jälleenmyyjien olisi syytä kieltäytyä myymästä kelvottomia puhelimia, mutta jatkavat myyntiä - ahneita kun ovat.
 
"jukka"
Niin se vaan on. Kun tekniikka kehittyy tarpeeksi niin ympyrä sulkeutuu. Ennen oli lankapuhelimet,
sitten tuli langattomat ja nyt taas lankapuhelimet. Kun lähes aina saa olla latauksessa. Kohta varmaan tulee veivattavat mallit.
 
"Leepu"
Itsellä oli ihan sama vika että yöllä ladattu puhelin oli puoleenpäivään mennessä jo ladattava uudestaan. Ongelma ratkesi kun ostin Tekniskmagasinetista 4200 Mh tehoakun. Nyt kestää melkein kaksi vuorokautta kovalla käytöllä, huima ero! Hintaa oli vain 30 € eli ihan sopuhinta kun nyt voi käyttää puhelinta täysipainoisesti.
 
"Turbo"
Iphone 5 syö yön aikana korkeintaan 3 prosenttia akkua ja vanha 4s ei yhtään, oli päällä sitten mikä tahansa toiminto :) , meillä perheessä iphoneja 4 kpl ja yhdellä kyseinen samsung ja iphoneissa ei koskaan mitään vikaa mutta samsung s3 ollut jo kaksi kertaa takuuhuollossa ja nyt taas tämä kyseinen akku kulumis ongelma :) itse en koskaan kevotonta samsung puhelinta hanki , iphone on aivan eri laatuluokkaa selvästi
 
Turvonnut akku
Hei, tarkistakaa ettei akku ole turvonnut. Omassa vastaavassa luurissa akun kesto alkoi tippumaan rajusti ja huomattiin, että akku on turvonnut ja vaarallinen. On kuulema yleinen vika. Huollosta vaihtavat akun uuteen.
 
Smoke
[QUOTE="Turbo";30552190]Iphone 5 syö yön aikana korkeintaan 3 prosenttia akkua ja vanha 4s ei yhtään, oli päällä sitten mikä tahansa toiminto :) , meillä perheessä iphoneja 4 kpl ja yhdellä kyseinen samsung ja iphoneissa ei koskaan mitään vikaa mutta samsung s3 ollut jo kaksi kertaa takuuhuollossa ja nyt taas tämä kyseinen akku kulumis ongelma :) itse en koskaan kevotonta samsung puhelinta hanki , iphone on aivan eri laatuluokkaa selvästi[/QUOTE]

Yllätys että akku kestää paremmin puhelimessa missä postimerkin kokoinen näyttö.
 
Hei, tarkistakaa ettei akku ole turvonnut. Omassa vastaavassa luurissa akun kesto alkoi tippumaan rajusti ja huomattiin, että akku on turvonnut ja vaarallinen. On kuulema yleinen vika. Huollosta vaihtavat akun uuteen.
Juup, ei ainakaan minulla vaihdettu vaikka akun takuukin oli juuri vielä voimassa kun vein puhelimen huoltoon ja kerroin tuon, että akku loppuu jopa yön aikana. Mitään vikaa ei puhelimesta löydetty. 4G:tä en myöskään enää käytä, nyt tekstarit tulevat sentään perille. Mutta sitäkään vikaa eivät huollossa löytäneet, vaan vinkin sain operaattorin asiakaspalvelusta.
 
ramppe
Meillä 2 kpl galaxy S3 4g:tä toisen akku kestää ainakin 2vrk ja toisen noin 12 tuntia. Toinen noin kuukauden vanha ja toinen pari viikkoa. "Uudempi" siis pitää viirrat. Täytyy verrata onko samat käyttikset.
 
minäitse
Mul oli silleen, et kun ei ollut yhtään sovellusta sieltä play kaupasta ladattu, kesti akku vähintään 2 päivää, mut heti kun latasin YHEN pelin (muistio, eli ei periaatteessa peli, mut silti) niin akku kului neljäs tunnistaa loppuun, vaik en tehny muuta kun otin pari valokuvaa.......
 
Sikfons
Ongelma on siis alkanut vasta muutama PÄIVÄ SITTEN ilman mitään uusia toimia/latauksia. Lopettakaa siis lässytys noista wifien ja muiden sammuttamisesta. Akku on vaihdettu toisesta samanlaisesta nuoremmasta ja ongelma sama.

Ketjussa oli 2 ainoaa varteen otettavaa ratkaisuehdotusta. Toinen oli tehdasasetuksiin palautus ja toinen "napit pohjassa" resetointi. Onko näistä kenelläkään kokemuksia ongelman ratkaisuun?
 
kampus1
Kannattaa muuten pitää puhelimesta huolta muutenkin kuin vaan akun ja muun päivitysten lisäksi! esim hyvä suojakuori (vaikka http://www.designskins.fi) auttaa jo kummasti pidentämään puhelimen elin ikää
 
Sikfons
Vastaampa nyt itselleni kun en jaksanut odotella vastauksianne ja tuo vaiva puhelimessa oli sietämätön.

"Varmuuskopio ja palauta" valikon alta löytyi siis tuo Alkuperäisten tietojen palautus jonka suoritin ja johan alkoi prosentit taas pysymään akun sisällä pitempään.

Kannatta ne Tärkeät tiedot ennen tätä toimintoa tallettaa jonnekkin!

Kyllähän näiden Älyresujen ostaminen minun osalta loppui nyt tähän paskaan ja aion tulevaisuudessa palata vanhanliiton kunnon rautoihin joilla pystyy soittamaan puheluita eikä tarvitse ladata kun kerta viikkoon. Nettiasioinninkin voi tehdä kotona kunnon näytön kera eikä tarvitse tuota persereiän kokoista naarmusta linssiä tihrustaa.
 
"Möä"
Mun puhelimessa on samoja ongelmia, mutta lievästi pahempia, joudun joka tunnilla sammuttamaan puhelimen ja laittamaan laturiin ja akkua tulee se 10% lisää josta välitunnilla kuluu se 20%.. Puhelin on ostettu elokuussa ja ollut nyt 7kk ja on kerran ostettu uusi akku, ja kerran käynyt huollossa.. Öisin kun otan mobiilidatan ja wi-fin pois ja sammutan kaikki ohjelmat, lataa yössä noin 40%! Mikä auttaisi ja puhelin on S3. Tuota JuiceDefenderiä kokeilin mutta akku kului vielä nopeammin, ja tämä puhelin ei lataa jos on laturinpäässä, akku vain vähenee (jos puhelinta käyttää laturin kanssa)
 
simsungsamsungsembalo
Mulla ollu samsung s3 kohta vuoden ja akku alko tossa uudenvuoden kohtii kuluu todella nopeesti. Laturit ei jaksanu enää latailla jne. Käykää vaihtamassa astuksista mobiiliverkkotila sellai et se käyttää vaan WCDMA verkkoa jolloi se näkyy verkkopalkissa (h tai h+) tuolla sain oman akkuni kestämään. Myös kannattaa muistaa että puhelimet käyttävät litium-ion akkuja jotka kestävät max 1000 latausta. Sen jälkeen ovat entisiä. Eli kannattaa vaihtaa akku jos ei laturi sitä jaksa ladata. Kiitti ja kuitti
 

Yhteistyössä