Salkkareista!

  • Viestiketjun aloittaja Sanna
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja tuutikki71:
..ei minulla heitä vastaan mitään ole, ihmettelin vaan miten annetaan esimerkkiä esim.suojaamattomasta seksistä yms, perheohjelma kun on kumminkin (ainakin esitysajan kannalta) kyseessä. En todellakaan tarkoittanut että kaikki mainitsemasi joutuisivat eristää jonnekkin...olen kyllä todella suvaitsevainen ihminen homoja ja somaleja tunteva :hug:
Missä vaiheessa on sanottu, että Kari on paljaalla paiskannu rojut ränniin?

 
[ Missä vaiheessa on sanottu, että Kari on paljaalla paiskannu rojut ränniin?

[/quote]

..ei missään mutta jos tulee raskaaksi niin yleinen käsitys ainakin nuorten keskuudessa on että ei ole käytetty ehkäisyä.ajattelen asiaa siis ihan nuorten katsojien näkökulmasta, omani on tietty aivan oma asiani.
 
btw
Alkuperäinen kirjoittaja kielletty:
Jollain lääkityksellä tms hiv-positiivinen voi mielestäni saada ihan terveen lapsen, kunhan se aloitetaan ajoissa. Mistähän tuonkin nyt taas luin...?
Joo sitähän tuonne Afrikaankin viedään kun HIV-epidemiaa yritetään pienentää, eli lapseen ei tartu jos saa hoitoa.
 
LoruLiisa harmailee
Alkuperäinen kirjoittaja pelottava pontso:
Eihä sen yhen tyypinkään (hitto kun ei muista nimeä mut tääl suomes se hivin tartuttaja) kaikki petikumppanit saanu tartuntaa. Että ei se nyt taida ihan 100% varmalla tarttua!
se oli ollu yli 50 naisen kanssa suojaamattomassa yhdynnässä ja saikohan 5 niistä tartunnan! että ei kovin moni kuitenkaan... (tietenkin jokainen tartunta oli liikaa!)
 

Yhteistyössä