Salama kakkuun apuja

Elikkä siis. Pojalle on tulossa synttärit, ja kaikki autot jutut on nyt in, joten synttäreillä teemana autot.
Ajattelin ylittää itseni ja tehdä Salama McQueen kakun, poika ihastuisi varmasti ikihyviksi.

Mutta. EN tahdo käyttää kuorrutuksessa marsipaania. Millä muulla keinolla saisi hyvän ja maistuvan kuorrutuksen? Ja muutenkin apuja kaipaan, olen aika alottelija.

Tai sitten tyydyn vain miehen ehdotukseen, että tehdään tavallinen kermakakku ja "piirretään" siihen salama ja laitetaan pikkuauto päälle :D
 
Tässä olis ensimmäisenä rahkalla valmistettu salama ja toisena Ramones joka on päällystetty suklaataikinalla jota myydään confetissa (aika tyyris).
Näköjänsä en oo ollenkaan tehny autoa vaahtokarkkitaikinalla joka on kans suht helppo valmistaa.


 
Mä ensi aattelin että oisin tehnyt tuollaisen missä pelkkä salama, mut sitten iski laiskuus ja vähän oikasin, mutta tästäkin poika tykkäs.
Idea tuossa siis että tuo tyttöauto katselee ihaillen kun salama ajaa radalla :)
 
Autonmallinen on helppo tehdä kun tekee vaan pyöreen täytekakkupohjan ja leikkaa siitä noi osat. Tai sitten tekee kääretorttupohjalla. Kermavaahdolla onnistuu kuorrutus kyllä - ainut vaan, et noi markettien elintarvikevärit ei anna kovin tumman punasta sävyä.
 
kiitos vinkeistä! Olikin tullut paljon. Tota rahkahommaa ajattelin, mutta millainenkohan olisi sitten rahkan kanssa sopiva sisusta? Onko nuo kaikki valkoiset ja keltaiset ja mustatkin kohdat tehty rahkalla?
 

Yhteistyössä