Saksan liikennekonserni Deutsche Bahnin junareitit sisällisso.dan tais.telukenttiä

vierailija
Saksan liikennekonserni Deutsche Bahnin junareitit sisällisso.dan tais.telukenttiä

Eskalaation vuoksi Süd-Thüringen-Bahnin junahenkilökunta voi jatkossa vapaasti valita tarkistavatko ulko maalaisten matkalippuja. Reittiä kutsutaan jo paikallisesti sisä llissodan alueeksi. Maahan.muuttajien vast aanott okeskuksen käytöskurssien pitäisi auttaa.

Süd-Thüringen-Bahn on antanut konduktööreille vapautuksen ulk omaalaisten matkustajien lippujen tarkistamisessa. Vaikeissa tilanteissa työntekijämme voivat itse päättää, miten menetellä tilanteen rauhoittamiseksi, kertoi rautateiden tiedottaja Thüringer Allgemeine -lehdelle. Taustalla on erään avioparin kirje lehdelle. Kirjeen mukaan konduktööri tarkasti vain saksalaisten matkustajien liput.



Rautateiden tiedottaja torjui pariskunnan kertomuksen. Itse asiassa konduktööri oli käynyt junan läpi jo useaan kertaan. Ulko.maalaisten matkustajien liput oli oletettavasti tarkastettu jo silloin, kun pariskunta astui junaan. Junan konduktöörillä on kuitenkin myös vapaus olla tarkistamatta lippuja tilanteen rauhoittamiseksi.



Yritysneuvosto varoittaa maa h an mu uttajataustaisista henkilöistä

Süd-Thüringen-Bahn nousi hiljattain otsikoihin, kun yritysneuvosto lähetti vasemmistoministeri Bodo Ramelowille huolestuttavan kirjeen. Kirjeessä valitettiin junamatkustajien harjoittamasta äärimmäisestä väkivallasta. Junatyöntekijät kokivat, että poliitikot olivat pettäneet heidät. Kirjeessä todetaan, että tekijät ovat ma ahanmuu ttajatau staisia henkilöitä, jotka tulevat pääasiassa Suhlissa sijaitsevasta maa hanmuu ttajien vast aanottoke skuksesta.



Kirjeessä yritysneuvosto pyytää anteeksi, ettei se ilmaissut itseään nykyaikaisen poliittisen korrektiuden mukaisesti. Vaikka he tietävät, että liian usein ja ennen kaikkea refleksinomaisesti voidaan joutua poliittiseen nurkkaan ja leimatuksi muukalaisvihamieliseksi tai jopa äärioikeistolaiseksi, on välttämätöntä puhua suoraan.



Junareitti muistuttaa taistelukenttää

Kirjeen raportoinnin mukaan Erfurt-Suhl-Meiningenin reitillä on säännöllisesti kohtauksia, jotka voisivat olla peräisin sisällissodan alueelta. Toisaalla puhutaan taistelukentän matkustamosta.



Lipputarkastusten aikana junien enimmäkseen naispuolisia työntekijöitä uhkaillaan, hyökätään kimppuun ja syljetään päälle seksistisesti. Lyönnit ja potkut ovat arkipäivää. Myös miespuoliset junankuljettajat joutuvat näiden hyökkäysten uhreiksi. Uhkailujen vuoksi lippujen maksamatta jättämistä on vain jouduttu sietämään.



Emme puhu poikkeuksista tai pahamaineisista yksittäistapauksista. Pikemminkin puhumme lähes jokapäiväisistä tapauksista. Lisäksi tämän ihmisryhmän jäsenet vetäisivät hätäjarrut päälle radalla. Nuori, siro naispuolinen veturinkuljettaja joutui näin ollen suorittamaan teknisiä toimenpiteitä taistelukentän matkustamossa. Kuolemanpelossa ja ihmisveren saastuttamassa junavaunussa hänen oli jatkettava matkaa Suhlin asemalle.
 
  • Surullinen
Reactions: Echo
vierailija
https://www.vauva.fi/keskustelu/5750215/saksan-liikennekonserni-deutsche-bahnin-junareitit-sisallissodan-taistelukenttia#






Lue keskustelun sä
Hurja pako raiteiden yliToinen kollega tuli auttamaan kahta tyttöä, joita siirt.olaiset ahdistelivat vakavasti. Häntä uhkailtiin sen jälkeen siinä määrin, että hän pystyi pakenemaan fyysistä väkivaltaa vain juoksemalla karkuun raiteiden yli. Myös muut naismatkustajat joutuivat suorastaan metsästyksen kohteeksi edellä mainitun ihmisryhmän toimesta.Nelisivuisen kirjeen mukaan lista voisi jatkua loputtomiin. Edes turvapalvelun lähettäminen ja poliisin kutsuminen ei auttanut. Tekijät eivät myöskään kunnioita näitä ammatteja. Vaikka heidät kerran vietäisiinkin pois, he nousisivat pian taas junaan ja jatkaisivat matkaansa Suhliin ilman lippua.Kirjeessä yritysneuvosto kysyy pääministeriltä: Miten voitte odottaa, että tämän maan kansalaiset suhtautuvat avoimesti harjoitettavaan maa hanm uuttopolitiikkaan, kun he joutuvat todistamaan tällaista väkivaltaa, raakalaismaista kohtelua ja häirintää käytännössä joka päivä eikä vain julkisissa liikennevälineissä! He todistavat tällaista väkivaltaa, raakalaismaisuutta ja ehdotonta pilkkaa ja halveksuntaa lakejamme ja yhteiskuntaamme kohtaan, mukaan lukien sen niin sanotut arvot
 
vierailija
Aika rajuksi on tuolle mennyt meno edellisten vaalien jälkeen. Olin tuolla töissä viime talvena ja silloin siellä oli vielä ihan normaalia. Ja nyt on siis sota.

Vai olisiko kyseessä vain se, että joku suomalainen on kirjoittanut jutun hyödyntäen muunneltua totuutta?


Paikalliset lähteet on nimittäin eri mieltä...
 
vierailija
Ja ramelow kuittasi tuon paskan twitterissä itse:

Die „Ausländer“ sind viel früher eingestiegen und selbstverständlich sind die Fahrkarten kontrolliert worden, teilt die Südthüringen Bahn auf Anfrage der TA mit und was steht jetzt über dem Artikel? „Asylpolitik“ und „wenn es brenzlig sei, dürfte der Zugbegleiter verzichten“. 🤷‍♂️

Aika jännää, että suomalainen p@skanatsi kopioi sujuvasti saksalaisen p@skanatsin p@skapuhetta mammapalstalle
 
vierailija
Ja ramelow kuittasi tuon paskan twitterissä itse:

Die „Ausländer“ sind viel früher eingestiegen und selbstverständlich sind die Fahrkarten kontrolliert worden, teilt die Südthüringen Bahn auf Anfrage der TA mit und was steht jetzt über dem Artikel? „Asylpolitik“ und „wenn es brenzlig sei, dürfte der Zugbegleiter verzichten“.

Aika jännää, että suomalainen p@skanatsi kopioi sujuvasti saksalaisen p@skanatsin p@skapuhetta mammapalstalle
Maltillisia natseja.
 

Yhteistyössä