Sairailta kiristetään (eläkeläisten ja lasten lisäksi)

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No ovatpas ovelasti onnistuneet toteuttamaan tuon kaikilta pimennossa. Alkaa omassakin päässä hyrräämään kaikenlaiset salaliittoteoriat. Oikeasti välillä tuntuu, että hallitus kehittää kauhean draaman jostain toisarvoisesta asiasta. Sitten kaikki keskittyvät vain siihen, jolloin saavat rauhassa suhmuroida näitä tavallisiin kansalaisiin kohdistuvia kurituksia.
Suhmuroida?
 
vierailija
Höpsistä! Mitä lääkettä ilman et voi olla ollenkaan?
Mieheni mummo eli 14 vuotta vielä sen jälkeen, kun kaikki lääkkeet otettiin pois terveyskeskuksessa. Fyysinen kunto oli hyvä, mut ei minkäänlaista muistia, kun lääkäri lopetti kerralla verenpainelääkkeet. Älä siis ainakaan niitä lopeta omin päin- silloin sen mokan teki lääkäri. Olin paikalla, siksi tiedän. Mutta katso, 103 vuotiaan blogissa:
http://www.123minsida.se/Bojan/99578350
Toi on nyt 108
 
vierailija

Noinhan se juuri käy. Tarkoituksella nostetaan "äläkkä" eri medioissa, jotta huomio vedetään toisaalle ja sitten tehdään nämä "tärkeät" päätökset ikäänkuin pimennossa.
Sama juttu toimii ihan maailmanlaajuisesti. Esim. ukraina on pimennossa ja uutisoidaan kaikesta muusta. Myös muita esimerkkejä tärkeistä maailmanasioista jätetään uutisoimatta, koska ne eivät kestä todellakaan päivänvaloa...
 

Yhteistyössä