Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Deleted member 149094
Vai että Saimaan kirjolohta. No varmaan maistuu mudalle :unsure:
Kyl sen pitää virtaavassa vedessä kasvaa, kuten hauenkin. Mut onko se villinä jo elinvoimainen vai tynnyrikasvatettua?
 
Vai että Saimaan kirjolohta. No varmaan maistuu mudalle
Kyl sen pitää virtaavassa vedessä kasvaa, kuten hauenkin. Mut onko se villinä jo elinvoimainen vai tynnyrikasvatettua?
Kaupassa myytävä kirjolohi on kassilohta niinkuin norjanlohikin. Yleensä kalankasvattamot toimii aika isoissa vesissä tai peräti meressä. Saimaa on mun käsityksen mukaan riittävän iso vesistö laadukkaan kalan kasvattamiseen.
 
Chicken windaloo-valmisateria. Maku on öärest hyvä mutta täällä on jotain nuljuvia ällötyksä seassa. Ettei vaan ois broiskun nahkaa :X

Ei jatkuun. Pitää tehdä itse.


Mut nyt töihin, heips!
Ehkä lautasellasi oli ruotsalaista "laatua", Kronfågelin kanaa.... :sneaky:
Aftonbladet-lehden tutkivan journalismin ohjelma 200 sekunder kertoi keskiviikkona, että yhtiön teurastamolla Katrineholmissa on jo pitkään keitetty kanoja elävältä. Viranomaiset moittivat jo viime vuonna metodin aiheuttavan eläimille tarpeetonta kärsimystä, mutta huomautuksesta huolimatta yhtiö ei ole parantanut tapojaan.
– Ne [kanat] eivät kuolleet heti. Kuului vain hitonmoinen kaakatus. Se oli kamalaa. Ja se oli sotkuisin paikka, jossa olen nähnyt käsiteltävän elintarvikkeita, Kronfågelin entinen työntekijä kuvailee ohjelmassa.
Kyseenalaiset toimintatavat ovat johtaneet myös hygieenisiin ongelmiin teurastamolla. Aftonbladetin mukaan äskettäisessä tarkastuksessa havaittiin yli kolmanneksessa laitoksella teurastetuista kanoista niihin kuulumattomia ruoansulatuskanavan sisältöjä – jopa pieniä ”kakkaklimppejä”, lehti kuvailee.

Löydökset paljastuivat Ruotsin elintarvikeviraston maaliskuussa tekemässä pistokokeessa. Siinä tutkittiin sata kanaa, jotka olivat matkalla tuotantolinjalta kylmähuoneeseen ja sieltä myyntiin. Eläimistä 36 oli saastuneita ja olisi syötynä aiheuttanut kampylobakteerin aiheuttaman ruokamyrkytyksen riskin.

 
  • Vihainen
Reactions: Elena777
Ehkä lautasellasi oli ruotsalaista "laatua", Kronfågelin kanaa....
Aftonbladet-lehden tutkivan journalismin ohjelma 200 sekunder kertoi keskiviikkona, että yhtiön teurastamolla Katrineholmissa on jo pitkään keitetty kanoja elävältä. Viranomaiset moittivat jo viime vuonna metodin aiheuttavan eläimille tarpeetonta kärsimystä, mutta huomautuksesta huolimatta yhtiö ei ole parantanut tapojaan.
– Ne [kanat] eivät kuolleet heti. Kuului vain hitonmoinen kaakatus. Se oli kamalaa. Ja se oli sotkuisin paikka, jossa olen nähnyt käsiteltävän elintarvikkeita, Kronfågelin entinen työntekijä kuvailee ohjelmassa.
Kyseenalaiset toimintatavat ovat johtaneet myös hygieenisiin ongelmiin teurastamolla. Aftonbladetin mukaan äskettäisessä tarkastuksessa havaittiin yli kolmanneksessa laitoksella teurastetuista kanoista niihin kuulumattomia ruoansulatuskanavan sisältöjä – jopa pieniä ”kakkaklimppejä”, lehti kuvailee.

Löydökset paljastuivat Ruotsin elintarvikeviraston maaliskuussa tekemässä pistokokeessa. Siinä tutkittiin sata kanaa, jotka olivat matkalla tuotantolinjalta kylmähuoneeseen ja sieltä myyntiin. Eläimistä 36 oli saastuneita ja olisi syötynä aiheuttanut kampylobakteerin aiheuttaman ruokamyrkytyksen riskin.


Ush, saatana. :x
 

Yhteistyössä