Täällä on aurinkoista ja raikasta. Mutta vesisade oli aika vähäistä eilen.Kaffeaika. Sateista. Ja raikasta!
Täällä on aurinkoista ja raikasta. Mutta vesisade oli aika vähäistä eilen.Kaffeaika. Sateista. Ja raikasta!
Onnea sinne!Jotain iloa tähänkin kevääseen viimein!
Naperontti sai siis viimeinkin suoritettua yo-tutkintonsa. Ei mitään Ämmää huonompaa ja Älläkin paperista löytyy.
*ylpeä äiti*
hieno suoritusJotain iloa tähänkin kevääseen viimein!
Naperontti sai siis viimeinkin suoritettua yo-tutkintonsa. Ei mitään Ämmää huonompaa ja Älläkin paperista löytyy.
*ylpeä äiti*
Mä oon syönyt broilerin sydäntä, maksaa ja munuaista. On hyvää.Mitä sit tehdään? Mun työpäivä loppui jo.
Padassa muhivat broilerinsydämet ja ruokakin on siis niinko tuloillaan jo. Pihaan en mene ku sataa.
Mä oon syönyt broilerin sydäntä, maksaa ja munuaista. On hyvää.
Miten oot valmistanu maksan?Mä oon syönyt broilerin sydäntä, maksaa ja munuaista. On hyvää.
Kaveri valmisti sen. Se oli kastike. Ei ollut suomalainen ruoka.Miten oot valmistanu maksan?
Harmi. Siis ettet tiedä reseptiä. Yritin kerran tehdä, mut ei kelvannu edes kissalle. Tarjosin sille raakana, puolikypsänä ja kypsänä. Mut ei noita ihan erilaisia osaa yhtäkkiä tehdä ilman oikeita ohjeitaKaveri valmisti sen. Se oli kastike. Ei ollut suomalainen ruoka.
Mä teen broilerinmaksasta useimmiten stroganov-tyylisen kastikkeen. Eli sipulia ja valkosipulia kuullotan ekaksi, ne kattilaan tai pannuun ja sekaan kermaa/smetanaa, tomaattipyreetä, maustekurkkulientä, suolaa ja pippuria, se saa kiehua hissukseen ja samalla paistan voissa maksoihin nätin ruskean pinnan, ne soosin sekaan ja lopuksi vielä persiljaa tai tuoretta ruohosipulia.Harmi. Siis ettet tiedä reseptiä. Yritin kerran tehdä, mut ei kelvannu edes kissalle. Tarjosin sille raakana, puolikypsänä ja kypsänä. Mut ei noita ihan erilaisia osaa yhtäkkiä tehdä ilman oikeita ohjeita
Täytyy kokeilla, jos vielä joskus uskallan sitä ostaa! Annatko sen maksan siis ruskistuksen jälkeen hautua padassa/kattilassa kuinka kauan?Mä teen broilerinmaksasta useimmiten stroganov-tyylisen kastikkeen. Eli sipulia ja valkosipulia kuullotan ekaksi, ne kattilaan tai pannuun ja sekaan kermaa/smetanaa, tomaattipyreetä, maustekurkkulientä, suolaa ja pippuria, se saa kiehua hissukseen ja samalla paistan voissa maksoihin nätin ruskean pinnan, ne soosin sekaan ja lopuksi vielä persiljaa tai tuoretta ruohosipulia.
Maksan pitää olla (ku broileria on) kypsää muttei ylikypsää ja koska se jää jotenkin harmaan värikseksi ni tomaattipyree pelastaa.
Täytyy kokeilla, jos vielä joskus uskallan sitä ostaa! Annatko sen maksan siis ruskistuksen jälkeen hautua padassa/kattilassa kuinka kauan?
Ei niin, vaan polyuretaania. Parempi tuntuma.oon aina sanonu että ei kannata käyttää kumia
huomHuomenta aurinkoiset! Täällä on kylmää ja sataa. Mut kiva, kun näyttää siltä, kuin maisema olis ammuttu vihreällä!
Tein eilen puutöitä ja pää täynnä sahanpurua varmaan vieläkin.
Huomasin myös, et pakko tehdä tällä kropalla jotakin. Korona-aika tehnyt tehtävänsä. Jumppaan nyt kaks viikkoa jotain(en putkeen), sen pyhästi lupaan!