Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Saisit kauan houkutella maistamaan pitsaa, jossa on anjovista
Jauhelihaa vielä suostuisin syömään, mutta anjovis on totaali no way Jose
Niin, anjovis vai anjovis? Suomessa nuo "anjovikset" ovat yleensä kilohailia tai joskus jopa silakkaa.

Oikea anjovis (englanniksi anchovy, ranskaksi anchois) on ihan eri kala, suomeksi sardelli. Joku palstalainen on noita toki voinut syödä etelänlomalla. Sardelli on taas eri kala kuin sardiini.


Minun suussani kaikki "anjovikset" maistuvat pitsassakin kymmenen kertaa jauhelihaa paremmalta.

Oikeitakin anjoviksia toki Suomesta saa
 
Niin, anjovis vai anjovis? Suomessa nuo "anjovikset" ovat yleensä kilohailia tai joskus jopa silakkaa.

Oikea anjovis (englanniksi anchovy, ranskaksi anchois) on ihan eri kala, suomeksi sardelli. Joku palstalainen on noita toki voinut syödä etelänlomalla. Sardelli on taas eri kala kuin sardiini.


Minun suussani kaikki "anjovikset" maistuvat pitsassakin kymmenen kertaa jauhelihaa paremmalta.

Oikeitakin anjoviksia toki Suomesta saa
Tomato tometo....anjovis kuin anjovis niin no no....no!
 
  • Haha
Reactions: Echo

Yhteistyössä