• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Saankohan kököt niskaan seurakunnan kerhossa...

..jos vien tuon 5v sinne keskiviikkona.
silmätulehdus alkoi perjantaina iltapäivällä, huomasivat kerhossa että punoittaa silmät.
siitä asti on oltu lääkekuurilla ja tänään ei rähminyt enää.
2pv:hän se pitää viimeisen rähmisen jälkeen käyttää niitä tippoja eli uskallanko huoletta viedä lapsen kerhoon ettei muut äidit vedä kilareita jos lapsi sanookin että hällä on silmiin lääke ??

:D
 
Kyllä silmiin saa olla lääke vaikka kerhoon menisikin :D vie vaan kun ei enää vaivaa, ei lääkekuuri ole este. Voihan päiväkotiinkin viedä vaikka antibiootit ja muut reseptilääkkeet mukana ja hoitajat antavat hoitopäivänaikana reseptilääkkeet lapselle :wave:
 
ei
päivähoidosta olla enää silmätulehduksen vuoksi pois. Se leviää kuitenkin jos on levitäkseen ja kun se ei ole vaarallinen. Pojalla hiljattain oli silmätulehdus ja hoidosta sanottiin että voi tulla hoitoon ei ole enää kiellettyjen listalla. Samaa sanoi lääkäri kun hain tippareseptin että hoitoon vain.
 
vieras
Minä veisin, vien tuon nuhanenänkin hoitoon kun se hyppii pitkin seiniä eikä mitään muuta ole kuin nenä tukkoinen. Sitä sais olla koko talven kotona käymättä missään jos silmätulehduksen tai yskän tai nuhan takia ei vois kotoa poistua.
 

Yhteistyössä