saako tästä sairaslomaa?

  • Viestiketjun aloittaja autsis
  • Ensimmäinen viesti
autsis
Eilen taiteilin peukaloni sijoiltaan. Koska minulla on jokseenkin yliliikkuvat nivelet, en pitänyt juttua kovin isona, peukalo meni takaisin enkä sitten mennyt lääkärille kun työterveydessä ei ollut enää aikoja. Kämmen ja nivel ovat kumminkin aika turvahtaneet ja aristavat vähän tai enemmänkin asennosta riippuen liikuttaessa. Työni on käsillä tekemistä ja mietin edistääkö se muutenkin sitä että sormi menee uudestaan sijoiltaan. Saanko tästä päivän parin saikun jos vaivaudun työterveyteen, pidetäänkö sormien sijoiltaanmenoja kovinkaan isona juttuna?
 
"Mammuu"
Voi saada varmaan juu, en vaan tajua miksi mietit tota saikkuasiaa edes, jos se oikeasti on niin kipeä ettei oo työkuntoinen, niin tottakai sä saat sairauslomaa.
Kuhan muistat kotonakin olla tekemättä mitään kädelläsi. Ja tuskin pitävät isona asiana. Saikkua ihan muutama hassu pvä.
 
saa
mulla ihan samanlaiset sormet, peukut on aina muljahtamassa pois paikoiltaa, joskus on vaan vähän arat, joskus taas turpoo koko käsi. kerran tosiaan kävin jopa lääkärissä joka käski pitää tiukasti sidottuna viikon että kerkee paranee.

eli saat kyllä saitsua kunhan meet lekuriin
 
autsis
nojoo, loppupäivän sain sairaslomaa :D oli kuulemma venyvien ja paukkuvien nivelien ansiota ettei kipuilua lukuunottamatta pahemmin käynyt. joskin ilman niitä ei olisi sijoiltaan mennytkään.
 

Yhteistyössä