Saako kerrostalossa imuroida pyhäpäivänä? Häiritsisikö?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
kyllä mä ainaki imuroin ja pesen pyykkiä just silloin ku on tarve ja kerrostalossa asutaan. Kukaan ei oo ikinä mitää valittanu asiasta ja tekee samoin täällä muutki. Jos asuu talossa, jossa suurin osa on jotain mummoja niin sielä kyllä voi tulla sanomista.
 
Suzyanne
Käsittääkseni imurointia tms., jos se tapahtuu päiväsaikaan, ei saa talon järjestyssäännöissä kieltää. Eri asia on esim. mattojen puistelu tuuletusparvekkeelta, joihin monissa taloissa on tietyt ajat.

Isäni asuu talossa jossa on "paperinohuet" seinät, niin että kova pieraisukin kuuluu naapuriin. :D Seinänaapuri hakkaa usein seinään, kun isäni lämmittää ruokaa sen 2-3 min. mikroaaltouunissa. :headwall:
 
lottis
mielestäni saa. omakin mies tuossa just soittelee kitaraa vahvarin kanssa. me kuitenkiin rauhotutaan ja hiljennytään joka ilta viimeistään kaheksan aikaan, usein jo aiemmin. tiedetään että täälä asuu lapsiperheitä joiden pikkuset menee nukkumaan seiskan aikoihin. mutta mun mielestä elämän äänet saa kuulua vaikka ois kuinka pyhä tai juhlapäivä. kuhan kohtuudella.
 

Yhteistyössä