rytmihäiriöistä kärsivät (svt)

Alkuperäinen kirjoittaja AP Hoi:
Alkuperäinen kirjoittaja seniorita:
onko muilla juuri ennen kohtausta tai sen aikana hengen ahdistusta,siis sellaista että ei tahdo saada tarpeeksi happea ja pitää oikein urakalla vetää keuhkoja täyteen?




Paniikkihäiriön oire tuo; eli paniikkikohtaus
Panniikihäiriöisillä sydänoireita myös.
Googleta ja käy lekurissa. Paniikkihäiriötä voidaan hoitaa.
vaivaa ei itsellä ole,vaan miehellä. ei ole paniikkikohtauksesta kyse.lääkärissä on käynyt jo monta kertaa.. tutkimukset ovat vain vielä kesken..

 
Tinkerbelle
Tosiaan, SVT ei ole paniikkihäiriö vaan ihan oma juttunsa. Tosin monet saavat SVT:n yhteydessä paniikkituntemuksia, sen verran ikävä kohtaus se on.

Itselläni ei ole kohtauksiin liittyen hengenahdistusta, mutta monet kyllä kuvaavat juuri tällaista kokevansa.
 
Satunnainen matkailija
"Teinitytöllä kestää joskus lähes tauttotta noin 2 vuorokautta. Ihan hetkeksi tippuu välillä. Syke vaihtelee noin 150-190 välillä mutta joskus jopa 230.
Lääkityksen myötä pitkät sykejaksot hävinneet ja maksimisyke jää matalammaksi, mutta silti voi jollakin viikolla olla päivittäi ja yhteensa kuulemma sellaiset 5-8 tuntia hereilläolo ajasta. Katetriablaatiota ei voitu tehdä, koska oikorata lähellä sinussolmuketta."

Mulla oli kans rata sinussolmukkeen vieressä,1 cm päässä,itseasiassa solmukkeen "omalla alueella" ja uudella magneettilaitteella vika siis saatiin korjattua.Tavallisilla menetelmillä se ei onnistunut. Nyt siis kolme viikkoa toimenpiteestä ja elämä sydämen osalta rauhoittunut,tai lähinnä tykytysten.Lisälyöntejä on jatkuvasti ja on aina ollut ja tulee olemaan...mutta niitä en pelkää,enää..
 
monikos käyttää säännöllisesti jotain lääkettä ko.vaivaan?

miehellä lääke piti vaihtaa,nestettä kertynyt keuhkoihin..painokin nousi n.2viikossa monta kiloa..saapa nähdä löytyykö taustalta muutakin kun pelkkä rytmihäiriö :/
 

Yhteistyössä