RV-GALLUP ja fiiliksiä kans!

rv 38+2. Haluisin jo eroon tästä vatsasta!!! =) Käytiin maanantaina lääkärissä sydänkäyrässä ja ultrassa kun epäilevät pojalla liian isoa sydäntä. Täs nyt odotellaan josko lähtee itekseen syntymään ja jos sydän on edelleen kasvanut vauvan kokoon nähden niin sektioon sitten vaan... seuraavaks olis läääriin aika ensimäinen päivä,eli kaks paivää ennen laskettuaaikaa.. ei täs luulis hirveitä tuskia olevan kun lapsen arvioitu paino on tällä hetkellä n 3000g, mut on kiloja tullut itelle sen verran paljon,et alkaa olee taakaks..:D
 
Alkuperäinen kirjoittaja ekaki meni hyvin:
12+3 mikäs tässä hyvin jakselen ruoka maistuu ei valittamista saas nähä oonko possumpi vai pienempi tän raskauden myötä
Mulle kans ruoka maistuu vähän liiankin hyvin.. :ashamed:

Ens viikolla on neuvola, painoa tullu varmaan 4kg.
 
tiu
30+3 vajaa kuukauden tauko oli pahoinvoinnissa, mutta taas jatkuu. oon kiitettävästi saanut ultrassa ravata verenpainetaudin takia, mutta kaikki on ollu kunnossa alun ongelmien jälkeen. ne korjaantu onneks lääkityksellä. :heart:
nyt ei oikee nappaa ne kommentit "raskaus ei oo sairaus".... ja eihän se oo mutta aika sairaaks sitä olonsa tuntee, kun kokajan joutuu lääkärillä rampata ja lääkkeiden ja kaiken maailman testiliskojen ja mittareiden kanssa plärätä... mutta mitäpä sitä ei oman pikku rakkaan vuoksi tekis. kai sitä voi sitten synnytyksen jälkeen huokasta helpotuksesta, että kaikki meni hyvin... voihan..?
 
Neppi
37+5 olo ihan siedettävä, närästys ja kuvotus on tullu takaisin lisäbonuksena hillitön turvotus, pitäis ehtiä lepäämään mutta kun on vilkas 1v11kk esikoinen, viimeiset kouluhommat ja vielä muutto + remonttipuuhat kesken niin ei oikein riitä tunnit päivässä. Ehkä kuun vaihteessa sitten ehtii vähän levätä ennen synnytystä, toivon että vauva on kyydissä kiltisti loppuun asti mutta saas nähdä kun etenkin iltaisin supistelee välillä ihan säännöllisesti, onneksi ei oo kipeitä!
 

Yhteistyössä