RV 6+1 menossa!

  • Viestiketjun aloittaja *Tinde*
  • Ensimmäinen viesti
tt
Älä vielä huolestu, se voi olla ihan normaaliakin, mutta kyllähän tuo valitettavasti voi keskenmenoon tai tuulimunaankin viitata. Valitettavasti vain noilla viikoilla ei mihinkään pääse asiaa tutkituttamaan tai korkeintaan yksityiselle. Tosin välttämättä ultrassa ei noin varhaisessa vaiheessa mitään edes näy vaikka kaikki olisi kunnossakin.
 
Pientä vuotoa voi tosiaan tarkkailla kotona, etenkin jos on uudelleen synnyttäjä. Sille vuodolle ei kuitenkaan voi mitään tehdä; ei kotona eikä sairaalassa. Jos vuoto pysyy niukkana, niin ok, jos voimistuu huomattavasti (=runsaampaa kuin kuukautisvuoto) täytyy mennä päivystykseen. Sinne päivystykseenkään ei ole kiire, koska keskenmenoa ei voida millään estää, koska raskaus näin alussa. Ja jos oma vointi pysyy hyvänä. Päivystyksessä sitten tarvittassa ultrataan, jotta nähdään mahdollinen raskaus tai vaihtoehtoisesti onko kohtu tyhjentynyt. Voimia!
 
*Tinde*
Toivotaan et kaikki olisi hyvin. Tämä olisi toinen lapsi ja ollaan jo niin iloisia asiasta. Ennen ensimmäistä lasta koin tuulimuna raskauden..ei ollut mukava kokemus ja aina tulee mieleen näin raskauden alussa.. :(
 

Yhteistyössä