Rv 12 ultra!!

Kävin tänään ultrassa jossa näkyi kasvanut sikiö, mutta sydänääniä ei. Sikiö vastasi viikkoja 7+3 ja on 1,22mm. Onko tämä nyt keskeytynyt keskenmeno vai voiko vielä olla toivoa jäljellä? Ensiviikolla on äitipolille aika vielä ultraan.. Tällä hetkellä en voi muuta tehdä kuin itkeä.. tuntuu niin pahalta.. auttakaa ja kertokaa onko tässä enää toivoa.. :'(
 
Saitko plussan heti kuukautisten jäätyä pois? Onko kiertosi ollut säännöllinen?

Tuossa on kyllä niin monen viikon hyppy, että ikävä kyllä tilanne voi olla huono :hug: ja yleensä tuon kokoisella näkyy jo sykekin.

Jos on huonosti käynyt, niin olen todella pahoillani että niin käy. Keskenmeno on aina rankka paikka. Jos numerot nimimerkissä ovat ikäsi, niin en ole sinua kuin muutaman vuoden vanhempi.. Itselläni keskenmenoja nyt kolme.
 
Tämähän on mennyt niin tämä raskauteni että, tammikuussa lopetin e-pillerit, ja tuli tyhjennusvuoto ja heti tyhjennysvuodon jälkeen tulin sitten raskaaksi, että se sekoittaa aika paljon kun ei ole tullut luomu menkkoja ollenkaan ennen kuin tulin raskaaksi. 22.2 tein tosi tosi haamu viivan ja se vahvistui ihan vähän viikon kuluessa. Kävin sitte 23.2 verikokeessa ja hcg oli 70 ja viikon päästä kävin toisessa verikokeessa ja hcg oli noussut 600. Itse epäilen että ovulaationi on tullut viikon myöhässä, koska viikko siitä kun olisi pitänyt olla ovulaatio tuli mahan nippailua ja nännit tummu ja isoni. Kävin ensimmäisen ultran 25.3 ja viikkoja silloin oli 9+2, silloin ei voitu mitata alkiota kun se oli niin pieni, mutta syke näkyi. Nyt sitten tänään kävin ultrassa jossa ei näkynyt sykettä ja sikiö 1,22mm ja vastasi viikkoja 7+3. Sellainen tämä tarinani. Tänään en ole muuta tehnyt kuin itkenyt, kun on niin tietämätön olo ja ahdistus. :'( Ja tämä on ensimmäinen raskauteni, tuntuu vaan jotenki niin kamalalta kun tottunut jo ajatukseen että tulee vauva ja suunnitellut kaikkea. Olemme myös jo läheisimmilleni kertonut että olen raskaana ja nyt jos sitten on tullut keskenmeno niin on erittäin ihnottavaa ruveta selitteleen että " en olekkaan enää raskaana" :ashamed: Vissii kaavintaan tässä joutuu, kun lääkkeelliseen en halua, sen takia että en tosiaankaan halua kokea enkä nähdä sitä mitä sisältäni tulee, en kestäisi sitä ja meillä on kohta tulossa ulkomaanmatka joten en halua vuotaa matkaa.. Huh, tulipa tilitettyä..
 
Nonii, eli kävin eilen äitipolilla jossa todettiin että ei näy sykettä ja sikiö ei kasvanut. Minut laitettiin sitten suoraan kaavintaan.. Kaavinta onnistui hyvin ja vuotojakaan ei ole juuri ollut, eikä kipuja.. Tässä hieman ihmettelenkin että kun ei vuoda juuri yhtään, muutama tippa vaan vaaleanpunaista. Kai ne ovat siis saaneet kohtuni hyvin tyhjäksi.. :) Muuten tässä menee jo ihan hyvin kun on saanut hieman käsiteltyä surua ja menetystä. Uutta yritystä vaan heti kun saa! :)
 
Tämähän on menny hiljaiseksi... Tuli mieleen että miten rupean laskemaan niitä kiertopäiviä nyt? laskenko eilisestä vai tästä päivästä lähtien?? En ole ihan perillä.. :ashamed: Ku eilen kävin siellä kaavinnassa..
 
Kaavinnan jälkeen kai suunnitellaan, että tulisi yhden menkat välissä ennen uutta yritystä? Km:n jälkeen laskin kierron alkaneeksi siitä kun vuoto alkoi, kaavinnasta en osaa kyllä sanoa. Sama idea ehkä?
 

Yhteistyössä