Ruotsin risteily

Saimme ilmaisen lahjakortin Viking Linen Helsinki-Tukholma-risteilylle ja alkoi mietittymään, että mahtuuko laivalla liikkumaan vierekkäin istuttavilla kaksostenrattailla?? Babyweltit, joten leveys ei ole "kuin" 72 cm, mutta kun mietin että miten ahdasta oli tavallisilla brion yhdistelmillä liikkua Siljan hyttikäytäviä pitkin, niin olisko viisainta ottaa vain tavalliset vaunut mukaan ja kantaa vauvaa vaikka kantoliinassa ja isompaa lasta (alle 2-v.) kyyditä vaunuissa.

Ei sillä, että laivassa hirveästi vaunuja tarvitsis, mutta Tukholmassa liikkuminen ois aika raskasta alle kaksivuotiaalle jos minkäänlaista menopeliä ei ole mukana.. Onko kellään kokemuksia?

Jos joku muuten osaa kertoa hyviä kirpputoreja Tukholmassa niin vinkkejä otetaan vastaan. Ollaan menossa vasta syyskuussa.
 
kannattaa ottaa vain yhdet rattaat isompaa lasta varten ja vauvaa kantaa kantoliinassa tai rintarepussa, juuri olimme risteilyllä 2v. ja vauvan kanssa ja hyvin onnistui yksien rattaiden kanssa.
luin juuri että laivalta saa vuokrata rattaita panttia vastaan infosta, mutta niitäkin on rajoitetusti eli nopeat syö hitaat.
Mukavaa risteilyä! =)
 

Yhteistyössä