Ruokaohjeita joihin tulee kermaa

  • Viestiketjun aloittaja Huono kokki
  • Ensimmäinen viesti
Äiti
No esim. kaikki kiusaukset; kana, kinkku, kebab, poro, lohi yms. Pastakastikkeeseen kerma sopii vallan hyvin esim. kanan ja juustoraasteen kaveriksi. Erilaisiin keittoihin sopii hyvin esim. tomaattikeitto. Nämä tuli äkkiseltään mieleen.
 
Äiti
No voi hyvät hyssykät....Paistapa vaikka pannulla marinoidut kanasuikaleet ja nakkaa kermapurkki sekaan. Sitten lisäät juustoraastetta ja annat hautua. Keität vielä tagliatellea kaveriksi ja ei kun syömään.
 
ei
EI SE OLE MIKÄÄN VOI HYVÄ HYSSYKKÄ. -jos joku kysyy ruokaohjetta!
Oikeesti, kaikki ei ole tehty laittamaa ruokaa, seisomaan hellan ääressä. Miehesi saattaisi nauraa jos kysyt millasen ruuvin tähän seinään pitää laittaa. Vastaako se sulle että voi hyvät hyssykät, eksää tiiä???
Kiukuttaa oikeesti nää jotka itse osaa jotain ja luulee että kaikki osaa.

Ap-lle vastaan, että vihannespakasteenkin voit hyvin vaikka vain mikrottaa ja sitte heität ne kattilaan ja kermat sinne. Joukkoon jauhelihaa jos haluat. Ja makaroonia sen kanssa keittelet.
 
Äiti
No ei ollut tarkoitus ketään loukata, mutta kyllä jokaisen aikuisen mielestäni pitäisi osata ruuanlaiton alkeet. Varsinkin, jos lapsia on talossa. Ja sitäpaitsi, tiedän kyllä millaiset ruuvit mihinkin seinään tarvii...

Mutta asiaan: voit laittaa myös lihaa ja tagliatelle on nauhamakaronia. Voit myös käyttää mitä tahansa makaronia, mitä sulla kaapissa on.
 
voit
Voithan sää sen ihan kuohukermaankin tehä. Mut ite en tekis. Laittasin sitä 4prossan kermaa Flooraa taitaa olla, mikä säilyy paksuna koko kypsennyksen ajan eikä lässähä
 
Äiti
Anteeksi, mutta musta alkaa jo tuntua, että tää on provo....mutta vastaanpa vielä kuitenkin. Voit ihan hyvin käyttää niitä ruokakermoja ruuanlaitossa. Ns. oikea kerma on kuohukermaa.
 
tää
Tää taitaa tosiaan olla provo, kuten äiti tuossa mainitsi. En sano hyssyköitä, hih, mut minustakin rupee haiskahtaa ku kysyy kermoista.. Mut tosiaan toi flora on täyteläisempi
 
ap
Sitä tarkoitinkin että mikä on oikeaa kermaa ruuanlaittoon, kun niitähän on miljoona erilaista purkkia. Okei, siis flooraa tästä lähin, se valion 5%:nen ei ookaan kovin hyvää.
 
ap
300 g
possun- tai naudan
suikaleita


1
sipuli



suolaa



pippuria


2 rkl
jauhoja


3-5 dl
vettä


1
lihaliemikuutio


1
laakerinlehti


2 dl
kermaa

Tällasen ohjeen löysin. Pitää tätä kokeilla. En kyllä olisi itse tiennyt että pitää vettä ja jauhojakin sekaan laittaa...
 
pikana
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
300 g
possun- tai naudan
suikaleita


1
sipuli



suolaa



pippuria


2 rkl
jauhoja


3-5 dl
vettä


1
lihaliemikuutio


1
laakerinlehti


2 dl
kermaa

Tällasen ohjeen löysin. Pitää tätä kokeilla. En kyllä olisi itse tiennyt että pitää vettä ja jauhojakin sekaan laittaa...
jauhot varmaan nakataan nuiden lihojen päälle ja vähän ruskistetaan,sit vesi.Suuruste siis.
Viimesenä kerma.
 

Yhteistyössä