ruokajuoma

Kumpaa annatte tai kumpaa suositellaan ruokajuomaksi vettä vai maitoa? Meillä tyttö (11kk) saanut ruuan kanssa vettä mukista ja ennen päiväunille/yöunille menoa maitoa tuttipullosta. Nyt haluaisin päästä eroon unimaidosta joten annanko maitoa ruualla? Vinkkejä kaipaan myös pullottomaan nukkumiseen. Kiitos!
 
Ja vinkkejä kyselit- sanoisin että pullo aluksi päivisin pois, sit ku oppii eka siihen niin sit iltapullo kans pois. Kyllä se oppii nukahtamaan itsekseen ilman maitoa ku ei vaan anna sitä pulloa. Sitkeyttä voi tosin vaatia vanhemmilta mutta kyllä se pullo aikanaan unohtuu ku toimitte vaan johdonmukaisesti! (siirtymävaiheessa voisitte antaa vaikka illalla sohvalla istuessa nokkamukista maitoa ennen nukkumaan menoa)
 
Ja vielä tuli semmonen mieleen, että jos ei jo nuku yksiä päiväunia niin ehkä nyt olis aika siirtyä niihin. Kun on tarpeeksi väsy nukkumaan mennessä niin uni tulee kyllä ilman pulloakin!
 
Kiitos vastauksista!
Joo tuota olen miettinyt mitä anuuu81 kirjoitti, että siirtyä yksiin päiväuniin. Tyttö nukkuu siis vielä kahdet. Tuntuu vaan hankalalta siirtyä yksiin uniin kun on aamupäivisin sitten tosi kärttyinen. Pikkuhiljaa ilmeisesti hyvä tulee :D

Maitoa olen antanut nyt ruokajuomana ja pullosta vielä ennen unia =)
 

Yhteistyössä