Ruoka-apua! Pastalle kastike, mutta ei...

  • Viestiketjun aloittaja vilma
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Jos helppo ja nopea niin hyvä tulee kun sulattaa purkilliseen kermaa puolikkaan mustapekan ja laittaa pussillisen kinkkusuikaleita sekaan. On kyllä aika pippurista mutta hyvää.
 
Sipuli kulotetaan rasvassa, lisätään kasa pinaattia sinne sekaan sitten sulatetaan Koskenlaskia juustoa, voi ohentaa maidolla tai kermalla.

---

Ruskista silputtu pekoni ja siluli pannulla. 5 kananmunaa josta otat vaan keltuaiset. Heität keltuaiset kattilaan sekoita kokoajan, lorota sekaan ruokalusikallinen öljyä. Sekota kokoajan, ÄLÄ KIEHUTA, hiljasella lämmöllä. Tästä tulee kiiltävä, lisää pekonit ja sipuli. Mausta pippurilla.

-----

Lämminsavulohta (esim) tee pieniä paloja, lisää puntti rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä, creme fraiche, mausta pippurilla, sitruunalla. Voit käyttää myös jotain tuorejuustoa tuon creme fraiche tilalta.
 
Ruskista kanasuikaleita, lisää pannulle herkkusieniä ja ananasta. Heivase purkillinen ruokakermaa joukkoon ja siihen sitten mausteita maun mukaan, esim. pippuria, valkosipulia, persiljaa jne. Ja tietty aurajuustoa, jos siitä tykkää! Myös esim. tuo mustapekka sopii!

---------

Ruskista pekoni pannulla. Lisää kirsikkatomaatin puolikkaita. Ruokakermaa ja siihen vaikkapa juustoraastetta joukkoon ja mausta makusi mukaan. Esim. tuore persilja käy hyvin.

---------

Lämmitä pannulla meetwurstia, lisää joukkoon kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja jne. oman maun mukaan. Lisää ruokakerma ja anna makuuntua hyvä tovi miedolla lämmöllä. Mausta edelleen oman maun mukaan lisää...
 

Yhteistyössä