Rukka-kurarukkaset kastuu sisältä

  • Viestiketjun aloittaja Riittu
  • Ensimmäinen viesti
Riittu
Lapsella on kurarukkaset, joissa on sisällä fleecevuori. Mistäköhän johtuu, että vuori on ulkoilun jälkeen aina märkä? Päästävätkö rukkaset jostain vettä sisälle? Reikää niissä ei ole. Vai hikoileeko kädet? Joskus rukkasten sisällä on ollut myös ohuet lapaset/sormikkaat ja ne eivät ole olleet samalla tavalla märät kuin fleecevuori, joten sen vuoksi oletan, että kädet eivät hikoile. Isommalla lapsellamme vuori on lähes aina märkä, koska hän enemmän touhuilee ulkona, pienemmällä lapsella silloin, jos on enemmän leikkinyt märässä. Mietin siis vain, että onko nuo kalliit rukkaset ollenkaan hyvät, jos kädet ovat aina märät? Mitä rukkaisa kannattaisi käyttää?
 
vieras
Ei kannata koskaan noita vuorellesia hankkia, tulee edullisemmaksi ostaa ne vuorettomat (rukat hajoaa kyllä turhan helposti) ja pitää sopivan paksuja rukkasia sitten alla.
 
.
Rukan kurarukkaset on syvältä :/ Ne tahtoo vuotaa kun on muutaman kerran käyttänyt. Meillä ainakin peukalon tyvestä haurastuu saumat ja siellä on sitten heti reikä!!!
Aika monet kintaat ollaan mekin viimeaikoina ostettu...... Mut joo, osta ne vuorettomat kintaat, niin voit vaihtaa alukäsineet jos ne hikoo tai kastuu keskenkaiken! =)
 

Yhteistyössä