rouva pikkujouluissa

Rouvalla oli eilen firman pikkujoulut, joista se palasi vasta aamuyöstä kunnon kiimassa ja vaati panemaan joka suunnasta.

Rouvalla oli seksikäs toppi ilman rintaliivejä sekä kireät housut stringien ja stay-uppien kanssa ja kova vauhti päällä jo pikkujouluun lähtiessään. Olivat kuulemma käyneet jatkoilla Königin alakerrassa ja vientiä tanssilavalla oli riittänyt. Tunnusti antaneensa firman miesten puristella pyllystä ja kokeilla stay-uppien reunoja housujen päältä sekä vilauttaneensa nännejä pyydettäessä.

Oli rouva kovasti kiihottunut kokemastaa ja kyllä rouvan kertoma muakin kovasti innosti panemaan sitä. Taisi kuvitella olevansa firman miesten käsittelyssä kun vikisi niin kovasti.

Onko muilla rouvilla vastaavaa taipumusta?

Mika
 
Metsän neito
Ihan kiva asennoituminen asiaan.Itse en ehkä olisi sulattanut nännien vilauttelua sentään...Mutta onneksi annoit kyyttiä kunnolla, hyvä poika!Taidat olla tyytyväinen kun omistat tuollaisen kuuman naikkosen.
 
mie
meillä rouva nukkuis kyllä rappukäytävässä tommosen illan jälkeen. ehkä oon vaan jäykkis ja mulk ku mutta ei tommonen meno kuulu munmielestä mihinkään terveeseen parisuhteeseen.
 
Oliskohan tää joku tarina vaan...mut jos ei oo, niin en kyllä omalle miehelleni hiiskuis moisista touhuista mitään tai se sais slaagin. Lisäksi työpaikkani miehet ovat sen verran perheellisiä ja fiksuja että eivät kyllä pyllyä nipistelis vikka kuinka mieli tekisi. Rouvasi työpaikalla miehet saattavat tampauksensa jälkeen pitää häntä tyhmänä ja helppona ja naisten keskuudessa hän on arvoton lumppu - ihan vaan kauniisti ilmaistuna. Toivottavasti kestää tämän maineensa, jonka saa melko vähällä, mutta josta pääsee eroon todella nihkeesti. Sääli.
 
Ei meillä, onneksi.

Tosin jos se teille molemmille käy, kuten vaikuttaa, niin älkää antako muiden mielipiteiden pilata elämäänne. Eläkää kuten tahdotte, vaikka poikkeukselliselta tuollainen kuulostaa.
 

Yhteistyössä