Rohkeaa leikittelyä kausijuhlan sushibuffaan: korvaa riisi perunapyreellä, munanpuoliskoilla, paahdetulla ruisleivällä!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Myös päällysteiden kalat voidaan korvata paremmin pohjoisiin oloihin soveltuvalla suupaloilla!
Rohkeasti metwurstia riisipallosen päälle, poronkieltä, maksaa, sisäelimiä, munuaista!
Ja sitten sen riisipallosen voi korvata perunapureellä, kananmuna puolikkaalla, paahdetulla ruisleivällä!
Paahdettuun ruisleipäpohjaan tehty metwursti- sushi puhtaimpia pohjoisen makuj, soijan tilalle kostukkeena voi käyttää ihan lientä suolakurkkupurkista!
Meillä oli tänään peruna- kinkku- sipuli- susheja ja kyllä olivat ihania- ei ole enää paluuta kylmiin riisseihin ja niljakkaisiin kalanpaloihin!
Myös valmiit lihapullat, sisäelimet, jopa tonnikala purkista sopivat myös perunasusheihin!
Pienhenkilöille voi laittaa sushin vaikkapa ranskanporusta ja nakinpalasta, ketsupissa voi sushipalaq käännellä!

Lähdetäänpä rohkeasti kokeilemaan eri pohjaratkaisuja ja täytteitä- siellä omassa lähimarketissa voi myös näitä ideoita huikata sushikokille. Suomessa vielä niin uutta sushikulttiuri että ei olla sitä omaa linjaamme vielä löydetty, hulluttelulle ja uusille keksinnöille valtavasti tilaa!

PS sinä kyynikko, mietithän sushia jossa pohjana vohveli tai muurinpohjalettu, täytteenä mansikk- olivatko miljoona kiinalaista sittenkään aina oikeassa?
Niinpä, myös meillä ihania makuja joista sushielämyksiä lähteä rakentamaan!
 

Yhteistyössä