ristiäiset, jännittää

• Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja sunnuntaina
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Eevi..mitä se tarkoittaa? Sana evil tarkoittaa pahaa..tosi pahaa, saatanaa jne..Aaro..tullain aina liittämään raamatun sanaan Aaron..raamatun henkilö hänkin..

En antaisi omille lapsilleni, haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

[QUOTE="vieras";27593470]Harkitse ny jumalauta vielä noita nimiä, hyvä ihminen..ma rukoilen.[/QUOTE]

Minäkin suosittelisin vielä harkitsemaan. Ja jos pitää perustella, niin ihan varmasti noilla nimillä tullaan lapsia kiusaamaan.

Eevi ja Aaro, oikein hienot nimet. eevi tosin vähän oudompi, mut ihan normaalit nimet, kuka noista nyt kiusais? Itse tosin olisin varmaan tytön kaks ekaa nimeä laittanut toiseen järjestykseen.

Kauniit nimet, onnea kaksosten johdosta :)

Ja miten ihmeessä saatte väännettyä Eevistä ja Aarosta tulevia koulukiusattuja, kun tämä maa vilisee Nicoja, Yasmineja ja muita yhtä typeriä nimiä??