rintatulehduksesta

  • Viestiketjun aloittaja pussipiru
  • Ensimmäinen viesti
pussipiru
ekan kanssa ei ollut kyseistä vaivaa ja mietityttää jos tämän toisen kanssa tuleekin. mistä siis tiedän että on juuri rintatulehdus, vai eikö sitä voi olla huomaamatta? eikös siihen saa kuurin, voiko sen aikana imettää kuitenkin?? kokemuksia rintatulehduksesta..

Kyseleepi äiti ja pian tuleva toinen poika
:attn:
 
sanii
Hei! Minulla oli ihan kamala rintatulehdus heti viikonpäästä pojan synnyttyä. Kuume nousi tunnissa 40 asteeseen ja taju meinas mennä. Rinnat oli kipeät ja kuume ei laskenut. Ei muuta kuin soitto sairaalaan ja sain antibiotti kuurin jonka mies haki lähimmästä apteekista ja sitten veteen liukenevaa särkylääkettä mies juotti tasasin välein miulle. Olo ei meinanu kohentua millään, en esim voinut käydä itse vessassa vaan mies talutti menne tullen. Pyörryin jopa mieheni käsivarsille vessareissulla. Mutta sitten kun antibiotit rupes auttaan niin rupes taas aivotkin pelaamaan. mies toi vauvan aina rinnaalle ja otti pois kun oli pienokaisen vatta täys ja mie vaan nukuin ja nukuin... en toivo sitä kenellekkään sillä niin kamalaa se oli. ja sitten vielä se et niitä rintoja piti kokoajan tyhjentää ja välillä, kun pumppailin sitä maitoa niin tuli isoja mätäpalloja maidonmukana. elikkäs ei muuta kuin tissit vällyjen alle kun talvikin on :whistle:
 
liima
kyllä sen tosiaan huomaa!Ja heti jos rintaan tulee kipeä kohta,tarkistat ettei joku tiehyt ole tukossa,lämpimällä vedellä suihkuttelua just ennen imetystä, otat buranaa ja tehoimetys käyntiin...hyvällä tuurilla menee ohi ennenkun kunnolla alkaakaan.
 

Yhteistyössä