Rintapumpuista (Avent sähkö vs. Ainu Swing)

Avent sähkö vs. Ainu Swing

  • Avent sähkö

    Ääniä: 0 0,0%
  • Ainu Medela Swing

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    0
  • Kysely suljettu .
Mulla on noin kahden kuukauden ikäinen vauva ja käytän rintapumppua päivittäin. En imetä koska imetys ei onnistunut, vauva ei jaksa imeä koska maitoa tulee niin hitaasti. Mulla on rinnoissa kasvaimia ja luulen, että se on vaikuttanut imetykseen, pumpatessa maitoa tulee tunnissa noin 50ml. Vauva syö äidin lisäksi korviketta koska en saa pumpattua tarpeeksi maitoa.

En halua mitään imetysvinkkejä vaan haluaisin kuulla kokemuksia rintapumpuista. Mulla on Ainu Medela Harmony käsikäyttöinen sekä Aventin sähkö.Ennen sähkökäyttöisen Aventin ostamista googletin mikä pumppu olisi paras ja koska lähes kaikki tuntuivat suosittelevan Aventia, ostin sellaisen käytettynä ja petyin. Aventtia käyttäessä tuntuu sellainen "sähköinen" tunne rinnanpäässä, sitä tunnetta on vähän hankala selittää. Kuitenkin sen tunteen takia pumppua ei tee mieli käyttää koska se tuntuu inhottavalta. Sairaalassa käytin sairaalan Amedan Eliteä eikä siinä ainakaan tuntunut yhtään samanlaista sähköistä tunnetta kuin Aventilla. Silikoninen pehmuste kupissa on ainut asia mistä tykkään Aventissa. Aventissa imu tuntuu niin ikävältä, että kiinnitän siihen jatkuvasti huomiota pumppauksen aikana. Aventin käsikäyttöinenkin muunnelma sähköisesta tuntui tosi ikävältä, en ymmärrä yhtään miten niin monet Aventia suositteli!

Ainun käsikäyttöiseen olen taas ollut tosi tyytyväinen, imu tuntuu pehmeältä eikä pumppausta oikeastaan edes huomaa. Muutenkin pumppua on tosi vaivaton käyttää ja onhan se kivan värinenkin.

Koska olen yllättynyt kuinka huono Aventin pumppu oli, mietin uskallanko ostaa toista sähköistä vai meneekö rahat hukkaan. Mulla ei olisi yhtään ylimääräistä rahaa mitä käyttää. Mua kuitenkin kiinnostaisi Ainun Swing-pumppu mutta onko siinäkin sellainen sähköinen tunne?Onko Swingissä imu samantuntuinen kuin Harmonyssa? Toivottavasti joku osaisi auttaa.