Riehuuko teidän muiden miehet vauvojen kanssa??

Pelkään että se vaikuttaa jotenkin vauvan kehitykseen kun mies kutittelee ja "syö" vauvaa äänekkäästi joka päivä. vauva (n 4kk) tosin hihkuu ja kiljuu ja kikattaa riemusta aina ihan hullun tavalla, mutta kuitenkin pelkään, että se vaikuttaa jotenkin kun niin riehutaan? paluuta ei tosin enää ole koska tätä on jo jatkunut yli kuukauden =)

Olenko hysteerinen?? sanon aina miehelleni että ottaa ihan rauhassa koska se on vasta pieni vauva, mutta hän vaan innostaa vauvan kikattamaan kahta kauheammin ja sanoo että vauva rakastaa tätä, niinkuin näyttää tekevänkin, mutta musta tuntuu että vauvasta on tullut jotenkin villi viime aikoina...

ehkä tyhmä kysymys mutta onko kellään vastaavaa?
 
No meidän vauveli tulee jo 6kk ja mies kyllä "riehuu" sen kanssa tosi paljon...varmaan 3kk iästä eteenpäin niillä on ollut keskenään ihan omat jutut.
Meilläkin tyttö on välillä niin innoissaan ettei meinaa housuissaan pysyä, mutta en mä tuohon ole mitenkään puuttunut...kunhan hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa lopettaa rehaamisen, ettei mene unille menokin rehaamiseksi.
Pakko myöntää että välillä on tosi ihana katsella riemusta kiljuvaa ja kikattavaa pientä tyttöä. :heart:
 
Odota vaan kun tulee vaaville lisää ikää niin meno vaan kiihtyy...näin meillä ainakin,neiti innostuu jo kun isi tulee töistä kotiin...ei meinaa myöskää housuissaan pysyä,ja ikää on jo 1v2kk... :whistle:
 
Meillä ihan sama meininki ja tytsky nyt 5kk. Neiti kyl on aivan innossaan ja kikattelee ja kiljuu leikiessä. En kyl oo ees miettiny ett vois olla jotain haittaa, pikemminki päinvastoin: siinä vauva oppii tiedostaa kehoaan ja oppii vuorovaikutusta.
Ite oon vaan tyytyväinen ku leikkivät ja tutustuvat toisiinsa. Lisää muuten myös molemmin puolista kiintymystä:)

 
meilläkin iskä riehuu ja rymyää ja vauva nauttii! ihanaa katseltavaa, kun pieni hihkuu onnesta...itsestänikin on joskus ihana oikein kutitella ja naurattaa vauvaa, ei siitä mitään haittaa ole mielestäni, pikemminkin juuri päinvastoin :)
 
Juu, kyllä riehuu :D
Meillä kans isä ns. syö vauvaa ja parransängellä kutittaa niin että poika meinaa ihan tikahtua... Kyllä minäki oon pari kertaa sanonu että anna nyt toisen hengähtää ja joskus iltaisin sanon että jos villittet niin nukutat :) Mutta en nyt usko että hommasta on vauvalle mitään haittaa - siinähän oppii nauramaan, leikkimään ja on hauskaa :)
 
No kyllä meilläkin on otettu painimatseja jo aika pikkuisesta asti, plus parralla kutittelut ja päänpäällä pyöritykset =) Ja auta armias jos iskä kävelee ohi ilman mitään riehumista, huutohan siitä tulee...
 
...sekä äiti että isä. Poika nyt 4 kk ja nauttii ihan kympillä kunsen kanssa vähän peuhataan. Vanhemmat sisaruksetkin välillä innostuu pojan kanssa peuhaamaan enkä ole pitänyt sitä pahana. Poika on vain tyytyväinen, kun saa paljon huomiota osakseen ja näin on jäänyt yöseurustelut seurustelematta ja nukutaan koko yö.
 
Meillä poika 7 kk tuntuu välillä oikeen kaipaavan sitä riekuttamista. Jos iskä on tehnyt pitkää päivää töissä eikä oo paljoa ehtinyt, niin poika on kärttynen. Riekuttamisen jälkeen on kuin naantalin aurinko!!Ja meno on hurjempaa, mitä isommaksi muksu tulee. Mäkin oikein työnnän poitsua iskälle, et olis taas riekuttamisen tarpeessa... =) Ja nautin sitä katsella :heart:
 

Yhteistyössä