rehvit ke Järvenpäässä

  • Viestiketjun aloittaja punaja
  • Ensimmäinen viesti
punaja
No niin kokoontumisajot keskiviikkona 24.11. ratapuistoon. Olisko se siinä kahvilan kulmilla klo 12.30 :attn: :attn: :attn:

Kaikki joukolla mukaan :wave: Pistäkää "listaan" nimi niin "nähdään" ketä meitä sinne on tulossa :kieh:
 
harmaa maripauliina
tulen mahdollisesti joku kerta, jos kokoontumiset jatkuu.. nyt odotan alkavaa synnytystä, huomen on jo 41 rv. Tosin aika on justiinsa päiväunien ja esikoinen (1v10) ei nuku rattaissa..
 
punaja
onnea synnytykseen :hug: aikaa voidaan muuttaa helpostikkin jatkossa..muistaa vaan mölytä :eek: asiasta :kieh:

Ei meitä keskiviikoks näköjään tule montaa mut korvatkoon laatu määrän :LOL:
 
harmaa maripauliina
minä möykkään ja kaivelen jäkeläisiä esiin sitten hieman myöhemmin, kun vauva on syntynyt ja on saatu arkea järjestykseen... (ja sähköpostia voi laitella maripauliina@jippii.fi )
iloisia ulkoiluhetkiä ja treffejä!! B)
 
mitu
Kirjoittelin viime viikolla, että oisin kiinnostunut tulemaan tapaamiseen. Sitten iski tyypillinen tautini, mammadementia. Muistin vasta nyt tapaamisen en taida siis ehtiä tällä kertaa. Anteeksi.
Hauskoja tärskyjä teille.
 
Mammukka04
Minne Punaja ja Pippuri katositte??? Me odoteltiin teitä Prisman Hesellä mutta ei teitä näkyny... :/ Heitettiin mutka vaan ensin Halinallen kautta, kun jouduttiin malleiksi lehteen... B)
 
-pippuri-
me mentii ensin prisman hesee ja sitten kun teitä ei näkynyt niin mentiin toiselle hesselle kun ajateltiin että olitte sinne mennyt. ei enää viititty lähteä takas prismalle kun nuo lapsoset meinas hermostua siihen ravaamiseen :headwall: pitää varmaa joku päivä sopia uudet rehvit ja mennä vaikka suoraan sinne prismaan =)
 
Mimmukka
Anteeks anteeks! Että kesti vastata....ei oo meinaan tällä hetkellä omaa konetta käytössä, joten vastaaminen voi kestää...Sopiskos muille tapaaminen Ke 1.12 noin klo:10 aikoihin vaikka rantapuistossa??? Vai onko muita puisto ehdotuksia?? :(
 
punaja
mimmukan aika ja paikka kuullostaa hyvälle. Aloitetaan uusi pino niin jää nää vanhat taas historiaan..ja nyt sovitaan jatkopaikoista etukäteen :kieh:
Pippuri jo "selittelikin" miten mentiin ristiin rastiin..on se kun näin pienessä kaupungissa voidaan hävittää toisemme :LOL:
 

Yhteistyössä