Refluksi ruokavalio?

Kertokaa vinkkejä refluksi vauvan ruokavalioon?! Poikamme 6,5kk on moniallerginen ja joudumme varovakseltaan kokeilleet kiinteitä. Lääkityksenä Losec ja gaviscon. Tällä hetkellä losec on tauolla, ja tuntuu ettei enää mikään aiemmin sopinut ruoka sovi?! Kokeilin pari päivää pelkällä rintamaidolla, tilanne hieman helpottui, mutta kipuilee myös tissille. Maitoallegia on todettu altistuksella ja imetysdietillä olen myös katsinut pahimmat (mm. kala, pähkinät, peruna, kananmuna, mansikka, omena, banaani, viljat pois lukien ruis jonka olen saanut otettua takaisin..). Kiinteistä losecin aikana ovat sopineet mustikka, mango (pienenä määränä), riisi, hirvi, possu ja maissi. Isommista annoksista oireet alkavat heti.

Poika saa losecia tällä hetkellä kuuriluonteisesti (1vko lääkettä/2vkoa ilman). Ja nämä 2 viikkoa ilman lääkitystä on tuskaa :'(.

Kaikki toki yksilöllistä, mutta mitkä olisi sellaisia "mietoja" ruokia joita kannattaisi kokeilla? Kertokaa kokemuksianne teille sopivista/pahentavista ruoka-aineista?
 
Siis lapsellani oli paha ruoka-aineallergia ja hän sai oireita lähes kaikesta mitä söin imetyksen aikana.
Huutele ehdottomasti riisi, tee styroksisesta laatikosta haudutuslaatikko täyttämällä se sanomalehdillä ja jättämällä keskelle kattilankokoinen aukko (sen alla pitää olla lehtikerros). Sitten keittelet riisiä vähäisessä vesi määrässä kymmenisen minuuttia, siirrät kattilan nopeasti kiehuvana laatikkoon, päälle kerros sanomalehtiä ja laatikko tiukasti kiinni. Pidät pari tuntia laatikossa ja sitten syötä riisin vauvallesi, allergiaa aiheuttavat proteiinit hajoavat vähän moisessa käsittelyssä. Työnnä ne hirvet ja possut sinne laatikkoon mukaan, niin tulee koko ruoka kerralla. Käytä vain huudeltua riisiä, jauhoissa on epäpuhtauksia.
Voit leipoa haudutetusta riisipuurosta kakkusia pureskeltavaksi. Taputtelet leivinpaperin päälle litteitä pyörylöitä, jotka sitten paistat kuumassa uunissa.