Raskaana, ripset ja kulmat katoaa

Onkohan muilla ollut samanmoisia ongelmia raskausaikana (raskaus n. puolessa välissä ja oletteko saaneet siihen jotain apuja jostain tuotteesta tms. vai onko tilanne normalisoitunut raskauden jälkeen ?

Kokonaan nuo em. karvat eivät, vielä, ole kadonneet, mutta harventuneet ja haurastuneet kovasti. Olo on jotenkin ankea kun olen juuri ripsiväriä tottunut käyttämään aina työhön mennessä ja nyt on ihan "kalju" olo kun toisen silmän ripsirivissä on iso kolo josta ripset lähteneet ja katkeilleita ripsiä siellä sun täällä ja ripset lyhentyneet ja harventuneet muutenkin. En käytä ripsien taivutinta enkä mielestäni hankaa tai muutenkaan käsittele kovakouraisesti ripsiä kun poistan silmämeikkiä. Ekassa raskaudessa ei tällaista ongelmaa ollut.
 
Moikka..

Minulla taas hiukset ym tuuhentui ja kynnet ym kasvoivat kamalaa vauhtia. Aika yksilöllistä varmaankin.. Kannattaa kuitenkin huolehtia D- vitamiinin riittävästä saannista näin talviraskauden aikana. Itselläni arvot romahtivat raskauden aikana viime talvena. Kaikenlaisia ikäviä oireita tuli sen takia. Varastorauta oli minimissään Samoin D vitamiini alle 15 !!!( pitäisi olla 75-175)
 
Ei mullakaan kynsissä,päinvastoin,ole ongelmia.Ne kyllä kasvavat aivan valtavasti ja hiukset samoin tuuhentuneet entisestäänkin vaikka aina tosi vahvat olleet.Ainoostaan ripset ovat kokeneet kovia samoin kuin kulmat :eek: :headwall:
 
Minullakin ekassa raskaudessa hiukset ja kynnet voivat hyvin. Tosin tässä toisessakin raskaudessa kynnet voivat vallan mainiosti. Hiukset eivät tälläkertaa ole tuuheammat, mutta eivät nyt varsinaisesti ohentuneetkaan. Ehkä hiukan kuivan puoleiset kyllä. Mutta kai tämän ongelman kestää jos vain tietäisi että tämä tilanne normalisoituu sitten raskauden jälkeen eikä ole pysyvää tai jos on olemassa joku hyvä vinkki mikä ripsi ja kulmakarvakatoon auttaisi, niin kiitollisena ottaisin sellaisen vastaan ! :) Käytän multitabsin raskausvitamiineja, hankin myös kalaöljykapseleita ja helokkiöljykapseleita, lisäksi laitan iltaisin yöksi vaikuttamaan Mavalan ripsiravinnetta. Tiedä sitten onko noista apuja, vielä en ole mitään ainakaan huomannut. Mutta sattaa toki viedä aikaa ennenkuin alkaa tehoamaan. Tai sitten yksinkertaisesti ikä on tehnyt tehtävänsä, olenhan jo +30 vee.

Lisää vinkkejä saapi laittaa tulemaan, jos joltain sellaisia löytyy !
 

Yhteistyössä