tai italiansalatteja yms kun niissä on kananmunankeltuaista? Sanooko neuvola asiasta jotain?
"vieras" 06.06.2013 #1 tai italiansalatteja yms kun niissä on kananmunankeltuaista? Sanooko neuvola asiasta jotain?
"Mie" 06.06.2013 #5 Syön. Olen syönyt myös pottumuussia johon vatkattu sekaan raaka kananmuna, nam nam.
"vieras" 06.06.2013 #7 Ok... ajattelen itsekin että salmonellan riski on aika vähäinen suomalaisissa tuotteissa. Ulkomailla en söisi raakaa kananmunaa.
Ok... ajattelen itsekin että salmonellan riski on aika vähäinen suomalaisissa tuotteissa. Ulkomailla en söisi raakaa kananmunaa.
leijona76 06.06.2013 #9 [QUOTE="hohhoijaa";28573853]Mikä helvetti siinäkin nyt on ettei sitä saisi syödä??[/QUOTE] salmonella eikä mikää helvetti. Ja söin joskus itekin.
[QUOTE="hohhoijaa";28573853]Mikä helvetti siinäkin nyt on ettei sitä saisi syödä??[/QUOTE] salmonella eikä mikää helvetti. Ja söin joskus itekin.
"Tia" 06.06.2013 #10 Ulkolaisista raaoista kananmunista voi saada salmonellan. Valko ja sinihomejuustoita voi saada listeriaa jos niitä ei ole pastoroitu
Ulkolaisista raaoista kananmunista voi saada salmonellan. Valko ja sinihomejuustoita voi saada listeriaa jos niitä ei ole pastoroitu
Hljhcjhchjg 06.06.2013 #11 Kaupan majoneeseissa keltuainen on pastöroitu, joten turvallisia ovat. Itsetehdyt ovat aina suurempi riski. Suomessa tosin on munissa todettu salmonellaa viimeksi 90-luvulla.
Kaupan majoneeseissa keltuainen on pastöroitu, joten turvallisia ovat. Itsetehdyt ovat aina suurempi riski. Suomessa tosin on munissa todettu salmonellaa viimeksi 90-luvulla.
"TMV" 06.06.2013 #12 Meillä ei edes neuvolan ruokasuosituslistassa ollut mitään mainintaa raa'asta kananmunasta.
tintta iita 06.06.2013 #14 kaupassa myytävissa majoneeseissä kananmunat pästöroitu eli aivan turvallisia syyä. se että kuinka närästää on eri
kaupassa myytävissa majoneeseissä kananmunat pästöroitu eli aivan turvallisia syyä. se että kuinka närästää on eri