Pystyisköhän elättämään itsensä sillä, että ostais aina kun halvalla saa ja myis huutiksessa eteenpäin kallilla :)?

  • Viestiketjun aloittaja kauppaakauppaa
  • Ensimmäinen viesti
No en nyt tiedä, että pystyykö elättämään täysin itsensä, koska jostainhan se alkupääomakin on saatava. Mutta kivaa lisätuloa siitä saa, etenkin jos on lapsen/lasten kanssa esim. hoitovapaalla ja mielenkiintoista ajankulua huutismyynti on, eikä tarvii maksaa veroja ;) Ajan myötä ostosilmä harjaantuu, että mitä kannattaa halvalla ostaa ja myydä eteenpäin kalliilla.. Alussa tosin voi tulla melko pahastikin "takkiin".. :)
 
[QUOTE="vieras";24100814]Tuskinpa. Ja jossain vaiheessa joudut alkaa makselemaan veroja niistä.[/QUOTE]

Ajattelitko että vanhan tavaran myyjät eivät itseään elätä? Toki kun se on ammattimaista, niin verot pitää maksaa ja siis tehdä enemmän töitä, jotta rahaa saa.

Samalla periaatteellahan mikä tahansa kauppa toimii - ostat edukkaammalla, markkinoit eteenpäin ja saat siitä jonkun pienen siivun voittoa. Tällä voitolla on toki katettava myös kaikki kulut mitä tavaran hankinnassa tulee, esim matkakulut kun kiertää lähialueen kirpputoreja säännöllisesti, kuljettaa tavaraa postiin, pakkausmateriaalit (juu, tähäkin menee sitten jo rahaa).

jos teet voittoa euron per tavara, niin 1000e ansaitsemiseen tarvitset tuhat tavaraa, jne.
 
En tiedä elättäiskö, mut kovaa kokopäivähommaa ainakin ois. Ensin puunaat tavarat myyntikuntoon, sit järjestelet niille kuvauspaikan, kuvaat, siirrät kuvan huutikseen ja keksit tekstit, hinnat ym.
Sit jos sen tavaran joku huutaa niin pakkaat ja viet postiin ... No kaikkihan tän ties, mut mietin vaan et millanen savotta se ois ja kirjotin samalla.
 

Yhteistyössä