Pyllerö

  • Viestiketjun aloittaja Loputon oraalivaihe
  • Ensimmäinen viesti
Loputon oraalivaihe
Hoh-hoijaa...
Minkä ikäisenä alkaa tämä kaiken mahdollisen suuhun laittaminen himppasen halpottamaan ? Tänään muutenkin kovia kokenut kännykkäni muuttui hetkessä limaiseksi puruleluksi ja "pääsi kännyköitten taivaaseen". Saman ovat kokeneet lukuisat muut tavarat (mm. kaksi taskulaskinta). Vaikka kuinka yrittää olla tarkkana, niin aina välillä joku esine jää (liian alas) tämän pikku terminaattorin kynsii ja hampaisiin. Eikä auta torua, kun eihän tässä ole kysymys mistään muusta, kuin vanhempien huolimattomuudesta ja tyttösen uteliaisuudesta. Että onko tunnelin päässä valoa odotettavissa ?
 
Marikaana
Meidän 1v6kk ei laita enää suuhun vaan leikkii jo pikkulegoilla hienosti(tietenki vahdin vierestä silti)isoveljen kanssa. Kuukausi sitten meni vielä kaikki suuhun.
joten toivoa on, usko pois! B)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.07.2004 klo 12:27 mamma-72 kirjoitti:
No meidän 2v laittaa vielä paljon tavaroita suuhun ja tuntuu välillä tosi toivottomalta. Mutta mutta... mitäs teet. Eipä tuo 4v enää onneksi samaa harrasta. ;)
Meidän vajaa kaksivuotias lusikoi pihalla vielä multaa suuhunsa...lusikka tolkulla sitä uppoaa,ja kauheeta,ties mitä muuta :eek:
Aika taitaa auttaa kun jaksais vaan oottaa :D :D :D :D
 

Yhteistyössä