Puput

Aija halusi minua pupun kanssa. Kyllä. Pupu oli sellainen lelu, että se tulppasi veren terskaani. Se onnistui siinä, vaikka minä olisin ollut ihan kuolemanväsynyt enkä olisi ollut kovin innostunut. Samalla sen pulleat korvat värisivät vasten Aijan klitorista. Se tuntui myös minusta vähän hyvältä.

En ollut riittänyt Aijalle enää pitkään aikaan ilman pupua. Mistä hän oli keksinyt sen ensimmäisen kerran? Kuka sen oli näyttänyt hänelle? Yhtenä aamuna kun olin tullut yövuorosta, pupu oli lojunut lämpöisenä patjalla.

– Tää on ihana, Aija oli sanonut.

En ollut sanonut mitään takaisin.

– Hei, ei tää ole mikään tarina tyttöystävän petollisuudesta, Aija oli jatkanut.

Pupun tarkoitus oli nopeuttaa evoluutiota. Se lupasi onnistua siinä, mihin pelkkä sarveni ei kyennyt. Sotkeuduin johtoihin, joiden päässä oli patterikotelo ja värinän säätönappula. En ollut Aijalle edes hetkellisen himon kohde, olin vain väline kiiman laukaisemiseksi.

– Vähän hei leikkimieltä, Aija oli sanonut.

Niin minä sitten kerta toisensa jälkeen olin pukeutunut moottoroiduksi itsetyydytyskoneeksi. Keekoilin ja virnistelin värisevä kumipupu varressani aamuisin yövuoron jälkeen.

Aija lähti hyvin nukkuneena ja paineet purettuna töihin kaupungille.

– Sä olet mustasukkainen, Aija sanoi. – Sä olet mustasukkainen mun seksilelulle.

– Enkä ole, sanoin. Mutta olin minä.

Minulla alkoi loma pari päivää ennen Aijaa. Sain taas kääntää rytmini normaaliksi. Näkisin Aijaa myös muulloin kuin aamuisin pienen hetken. Makoilin sängyssä, puristelin pupua nyrkissäni. Materiaalista tuli mieleen hyytelökarkit, jotka joustavat joka suuntaan mutta ovat kuitenkin jämäköitä. Sen haju oli jotenkin teollinen.

Jostain kumman syystä tyytyväisyys kaikkea kohtaan alkoi valua minuun. Makasin puhtaiden lakanoiden välissä. Odotin Aijaa kotiin. Hän halusi elää ja leikkiä juuri minun kanssani. Tunsin kiitollisuutta.

Samaan aikaan monella muulla meni paljon huonommin kuin minulla. Joku kohtasi juuri nyt haverin, jotakuta uhattiin aseella, joku rämpi katuojassa, jonkun tahdin määräsi liukuhihna, joku ajoi autollaan ulos tieltä ja joku nyki turhaan kotinsa ovea.

Entä minä? Puristelin seksilelua pehmeässä jenkkisängyssä ja kavala maailma oli kaukana. Nuuhkin Aijan tyynyliinaa. Hänellä oli tapana siirtää se korotukseksi pyllyn alle, kun me rakastelimme.

Olin nukahtanut. Heräsin, kun Aija hivutti paljaita pakaroitaan kylkeäni vasten. Tunsin niiden lämmön ja pehmeyden. Hämärä oli laskeutunut huoneeseen, vaikka verhot olivat auki.

– Mitä kello on?

– Juuri oikea aika, Aija sanoi. Hänen hiuksensa kutittivat poskeani.

– Mä olen ihan unenpöpperössä.

– Etköhän sä kohta herää? Tää on sulle, muru, Aija kääntyi puoleeni.

Hän ojensi paketin, jonka kannessa hymyili tatuoitu pornonäyttelijä. Tekstin mukaan siinä oli tarkka kopio tämän vaginasta. Avasin pahvirasian. Tunnustelin kädessäni lieriötä, joka oli tekopillu. Sen sisemmät häpyhuulet oli levitetty reippaasti auki ja klitoriksen huppu oli niin iso, ettei sellaista töyrästä voinut olla oikeasti kenelläkään.

– En mä halua tällasta. Mä haluan sua, mä haluan tuntea sut, sanoin ja tunnistin kiivauden äänessäni.

– Niin sä saatkin. Mun lisäksi sä saat myös tätä. Ajattele. Kaikki herkut samalta tyypiltä. Kokeillaan sitä heti, Aija repi peittoa päältäni.

– Äh, anna mun olla, laskin muovihärvelin lattialle. Jotenkin se etoi.

– No, okei, Aija käänsi kylkeä.

Minun piti oikeasti miettiä. Tiesin, kuinka paljon halusin Aijaa. Kuinka paljon nautin siitä, kun hengitimme aivan kiimoissamme yhdessä. Juuri oikealla hetkellä siirryimme seuraavaan vaiheeseen. Mutta kaikki tällainen pitkän kaavan mukainen läheisyys oli kadonnut yövuorojeni ja pupulelun myötä.

Onneksi oli loma. Meillä oli aikaa jutella kunnolla toiveistamme ja haluistamme. Moni asia kävi ilmi. Aija halusi orgasmin useammin kuin minä. Hänelle määrä oli tärkeämpää kuin laatu. Minä halusin arkipanojen lisäksi myös pitkiä, hitaita ja syviä kohtaamisia.

– On ne kyllä myös mun mielestä ihan parhaita, mutta kun en mä malta millään, Aija sanoi ja kiehnäsi syliin. – Runkkaa mua vähän.

– Haluutko sä kokeilla mulle sitä tekopillua? kysyin ja yllätyin itsekin sanoistani.

– Joo!

– Ja suutelisit mua samalla?

– Joo!

Ennen kuin Aija otti tekopillun käyttöönsä, hän hyväili minua käsillään. En ollut koskaan tuntenut mitään niin hellää ja herkkää kuin Aijan kädet, kun hän oikein keskittyneesti käsitteli penistäni. Puristelemalla siihen nousi määrätietoinen seisokki. Toisella kädellään hän hipsutteli häpykarvojeni kärkiä pitkään ennen kuin siirtyi painelemaan peukalollaan häpyluutani. Suljin silmät ja siirryin toiseen todellisuuteeen.

Taas tyytyväisyys kaikkea kohtaan alkoi valua minuun, vaikka olin joutunut jälleen kipeisiin tilanteisiin. Huokasin ja rentouduin. Aija kumartui ja käytti suutaan. Hän pyöritti kieltään ja huuliaan pitkin terskanreunaa.

– Mä vielä vähän tälleen, Aija sanoi. Hän kiersi kyrvänvarttani käsillään kuin korkkiruuvia.

Suustani alkoi irrota nautinnollisia murahduksia.

Tajusin kyllä, mitä hän aikoi seuraavaksi. Hän siirtyi suutelemaan minua ja samalla hän sivusilmin katsoi, miten tekopillu asettui penikselleni. Olihan se ihan mielenkiintoista hetken aikaa.

– Tuu jo mun päälle, pyysin.

– Mä tuun, Aija nosti tekopillun hitaasti pois peniksen ympäriltä.

Se tuntui kyllä hyvältä ja olin jo pyytää häntä tekemään hidasta edestakaista liikettä lisää.

– Tutustutaan tuohon paremmin joskus toiste, sanoin kuitenkin.

– Joo. Tänään ollaan muuten ilman pupua, Aija suukotti kaulaani.

– Sä oot mun paras pupu.

– Sä oot mun paras pupu.

– Joo.
 

Yhteistyössä