Punainen kiille juustokakkuun

  • Viestiketjun aloittaja jojo
  • Ensimmäinen viesti
jojo
Onko kellään hyvää, marjaisaa ohjetta juustokakun päällikerrokseksi? Ajattelin sekoittaa vadelmasosetta jo juustoseokseen, mutta kakun päälle olisi kiva saada vielä jokin pirteä hyytelökerros. Ohjeita?

Perusversion osaan itsekin, eli hyytyneen kakun päälle vattuja ja kirkas kiille, mutta hakusessa on nyt jokin soseesta tehty, sakeampi kiille. Ei siis irrallisia marjoja.
 
jojo
Saako siihen pilttisysteemiin jotenkin makua? Vai kuvittelenko vain, että ne ovat kovin mietoja maultaan?

(palaan myöhemmin asiaan, nyt rytisee niin, että joudun sulkemaan koneen)
 
"Mööbeli"
Itse etsin tähän samaan kysymykseen pitkään ratkaisua. Vastaus tuli vahingossa,kun halusin tehdä vadelmaisen tasaisen kiilteen kakun päälle. Kiehautin veden kattilassa, heitin liivatteet joukkoon ja sen jälkeen soseutetut vadelmat. Seoksesta tuli kuitenkin niin hirvittävää,että päädyin siivilöimään sen, jotta jäljelle jäi vain neste. Otin riskin ja pistin tämän todella tummalta näyttävän kiillenesteen kakkuni päälle ja siitä tuli 1. todella upean punainen ja 2. todella maukas!
 

Yhteistyössä