Puluparven pölinä-pino =) Yka-Kalajoki-Sievi

Emppuliina
heipsan!
Niin olisko kukaan halukas tulemaan vaikka ma meille??jos ois jotain purtavaakin tarjolla.. =) =) :attn: =) tässä vois vaikka ulkoillakkin,kun tuossa on puisto n.100m päässä ja tässä meidänki pihassa on keinuja ja hiekkalaatikko,jos on hyvä ilma.

tässä olis vielä monenlaista hommaa.. :whistle: :whistle: ei tiedä mihin nyt tarttuis seuraavana..varmaan se ois tuo kauppareissu

mutta täytyy tästä mennä :wave:
 
Heipsan vaan!

Ihan pikaseltaan vaan muutaman sanasen heitän...

Ollaan lähdössä "reissuun" tänään jos saan jonkun raavaan miehen vaihtamaan talvirenkaat alle. :kieh: Tonne pohjosemmas suunnataan mökille viikonlopuks.

Pitäs alkaa pakkaamaan, mitähän kaikkee sitä pitääkään ottaa mukaan.. Autoakin täytyy tyhjentää että vaunut ja koira mahtuu peräloosteriin.

Hommia siis piisaa joten nyt kun neiti nukkuu niin täytyy alkaa tekemään että pääsee sitte lähtemäänki.

Moicca vaan ja hyvät viikonloput kaikille!!

Emppuliinalle vielä että maanantai käy kyllä mulle ainaskin.
 
Viveca harmaana
Kiitokset tsempityksistä. Mieli on todella maassa johtuen riitelyistä miehen kanssa ja aamuisesta neuvolakäynnistä. Ensiviikolla käyn näyttäytymässä neuvolalääkärille, tutkii kohdunsuun ultralla (jotain hämminkiä sen kanssa), ja sit mittaillaan verenpaineita (nousussa) ja proteiiniakin oli vähän pissassa... Lisäksi supistelee usein.... :( Viikkoja nyt siis 26+1.

Hennis: Tosi noloa, että jouduin perumaan treffit. Anteeksi. Ei vain olis ollut juttuseuraksi...

Emppuliina: Mulla ei ole ma autoa, ainoastaan sillon to, kun pitää mennä sinne lääkärineuvolaan. Sen jälkeen voisin kyllä hurautella vaikka Kjoen suuntaan, mikäli ei tule liian masentavia uutisia... Huomio siis Hanne ja Henniskin! :wave: Muakin saa käydä piristämässä täällä ensiviikolla... ;)

Viikonloppuja! Eiköhän tää tästä. Miehen kanssa varmasti pärjätään kaikesta huolimatta mut huolestuttaa niin tää masuvaavi.........
 
Viveca harmaana
Sartsukalle: Susiparina eleillään, 9 v tulee kohta yhteiseloa täyteen. Pientä kriisiä ilmassa. Naimisiinmenosta on puhuttu, mut eka täytys saada parisuhde kuntoon. Kihloissa oltu muutama vuosi. Haluan järkätä "omannäköiset" häät, ei hirmuisot mutta tunnelmalliset. Sit joskus... :\|
 
hennis
viveca ei se mitään vaikka treffit peruuntuki. =) =) Peukkuja pijellään että vaavilla kaikki ok! =) =) Koita vaan ottaa rauhallisesti niin kyllä se siitä viveca =) :hug: Täytyy kattoo millon hurauttas kylään kun äitin kans oli puhe verhon ompelusta joku päivä kun on vapaapäivä sillä. Empuliina passaisko yhentoista maissa maanantaina? :attn:
 
se ei ole mitää uutta eikä mitään ihmeelistä jos on miehen kanssa riitelyä. se on yleistä. eikä se jos supistelee jo viikkoja on ollut joskus mulla kasassa 26-27. se on normaalia. levähtää eikä ota ressiä mistään
 
Viveca:Jätä vieraan kommentit omaan arvoonsa.Kuten voisi kaikkien muittenkin vieraiden.Siis en tarkoita että ei saisi harmaana kirjoittaa vaan kuitenkin olisi hyvä olla olemassa se oma nikki eikä vain pelkkä vieras.Jaksuja sulle kauheasti!

Siis tottakai suhteissa raskauden aikana riidellään ja se pistää supisteleen se on normaalia.Mutta on myös sitten sipistuksissa eroja ja niissä riidoissakin.Mikä on toiselle normaalia on toiselle epänormaalia ja kun aihettakaan emme tiedä niin ei saa mennä sanomaan sillä tavalla että on normaalia kun supistelee.
 
Viveca harmaana
Joo täällä ollaan sen verran pinna kireällä että kommentitkin voi olla mitä on... pahoittelen... :ashamed: Sartsukalta oli kiltisti ja viisaasti kirjoitettu!!! =)

ÖITÄ!!! :wave:
 
Emppuliina
Viveca:you have right to be angry..kyllä sitä jokainen äippä kuulostelee itseään raskaus-aikana ja huomaa jos jokin on epänormaalia.
ja eihän sitä voi "vieraatkaan" sanoa ettei stressaisi,kyllähän sitä yrittää suojella masu-asukkia kaikin tavoin,ja pelkää kun ei voi olla varma että miten siellä pieni jakselee..but don`t lose your hope..
:hug: :hug: :hug: :hug: :heart: :heart: :heart:
 
Viveca :hug: TOSI TOSI PALJON TSEMPPIÄ SULLE!! :hug: Mullakin oli samat oireet ja jouduinkin sitten rv 27 sairauslomalle ja osaksi vuodelopoakin jouduin pitämään... sitten kun kotiudun niin voin ottaa teidän poitsun meille muutamaksi tunniksi niin saat olla hetken ihan itsekses (nukkua)... :wave:

Sartsukka, meillä oli isot häät 6 v sitten heinäkuussa. Vieraita n 150 ja maksoi about 28000 mk. Häämatkalla käytiin moottoripyörällä viikon verran.. Ja oli polttarit yms yms kaikki mitä vaan pitkän kaavan mukaan vihkimiseen kuluu, hyvät bileet oli kaiken kaikkiaan.

mutta nyt :wave:
 
hennis
Jeps viveca täällä kans välillä pinna kireenä isänän kans mutta kyllä se siitä. =) Just tossa yhen kaverin kans puhuttiin että "vastahan" mä kerroin sille että, meille toinen lapsi tulossa . =) Niin sitte rupesin itekki aatteleen että kohta marraskuu vaihtuu ja sitte joulu tulee niin ei meillä enää kauaa ole synnytys lähenee koko ajan. Koitetaan jaksaa vielä. =) :hug: ihanaa sitte saada se käärö syliin vai mitä viveca? =) :heart: :heart: Joo mutta nyt moro :wave: =) =)
 
emppuliina
Heips!kyllä täällä meillä Viveca voit käydä melkeinpä milloin vaan,paljon ollaan kotosalla =) ;) ja muutkin kanssasisaret.Mihin aikaan Hanne ja Hennis kävis maanantaina?milloin teillä neitit nukkuu?sopisko yhdeltä?
Neiti murustellu pullaa tässä näppäimisön päällä \|O :kieh:
poikakin melkein nukkui koko kastamisen ajan,oikein mukavat "bileet" muutenkin. =) :D
sartsukka:mekin ollaan susipari,aikomuksissa olis joku vuosi naimisiinkin hurauttaa.. =) kihloissa useampi vuosi. =) =) mukavaa lauantai-iltaa. =)
 
Emppuliina
meidän poju on nukkunut muutamana yönä melkein koko yön heräämättä syömään,tuossa 9-10 nukkumaan ja herään 4-5 aikaan.sitten voi vielä syönnin päälle nukkua kolmekin tuntia.. =) =) siskonsakkin oli aika samanlainen nukkuja. =) =)
 
hennis
Huomenta kirpakkaa sununtai aamua mammat =) Taitaa olla talvirenkaiden vaihtua tänään ohjelmassa. =) empuliina täytyy kattoo huomenissa miten meijän neiti herää aamulla niin riippuu sitte miten menee päikkäreille. Ilmottelen aamusella sitte =) Nyt moro :wave:
 
emppuliina
meillä kans isukki just renkaita vaihtamassa,vaihtavat samalla minun veljenki autoon.
Heitukallako siellä oli ristiäiset tänään,mukavaa ristiäispäivää! =) =)
juu,ilmoittele Hennis miten pääsette,pääseköhän sieltä Hanne myös..?? =) =)
täytyy tästä lähteä täyttämään astianpesukonetta joten moro vaan! :wave: :wave:
 
Meilläkin vanhaisäntä on renkaita vaihtamassa, pikkuisäntä sammahti päikkäreille. ;)

Lunta satoi hieman tossa aamusella, äkkiä nää kelit sitten muuttui. Sais vaan tulla kunnolla lunta mahdollisimman nopeesti, vaan taitaa siihen mennä se pari kk vielä.

Tekemistä on ihan liikaa, ei ehdi hirveesti rentoutumaan. Takaraivossa kuitenkin koko ajan muhii semmonen järjenhiven, että iisisti pitäis muistaa ottaa. No, kyllä mä sitten levähdän kun siltä ihan tosissaan tuntuu. Vielä pitäis puita käydä hakemassa peräkärryllinen, siivoilla ja leipoa. Ja touhuta pojan kanssa tietty!

Heitukalle kivaa ristiäispäivää! Taitaa kyllä olla jo tytöllä nimi annettuna, onhan tuo kello jo vaikka mitä!

Sunnuntain jatkoja! :wave:
 
Nimistä vielä. Meillä on aikamoinen ongelma löytää semmoinen pojan nimi, jonka molemmat hyväksyisi. Tytölle kyllä olisi nimi valmiina. Että silleen toivois että tyttö tulis, vaikka onhan tässä vielä aikaa pähkäillä nimivaihtoehtoja! Mites Emppuliina ja Heitukka, kuinkas helposti keksitte nimet? Löytyikö yhteisymmärrys vai vedittekö pitkää tikkua? ;)
 
hennis
Meillä kans oli neitille kovaa kalapaliikkiä nimestä hih. Isännälle ei mikään tuntunu passaavan \|O ;) No onneksi sitte päästiin yhteis ymmärrykseen. =) =) Empuliina oli tossa Hannen kans puhetta että jos tultas sitte samana päivänä kyllään jonnain päivänä kun se kotevuu sieltä reissusta. =) Jos vaan passaa niin? =) Mutta nyt taas moikka :wave: =)
 

Yhteistyössä