"Presidentti Sauli Niinistöltä tiukka talousviesti: Suomessa sakkaa pahasti ja pysyvästi"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Niinistö on paljon viisaampi kuin Stubb olisi presidenttinä.

"IS kysyi presidentiltä, pitäisikö ydinenergialaki avata ja mitä mieltä hän olisi ydinaseiden mahdollisesta tuomisesta Suomeen.
– Olen joskus todennut, että Suomella ei ole mitään tarvetta avata ydinasekeskustelua, Niinistö sanoi painokkaasti.

– Fakta on se, että ydinaseita Nato pitää vain muutamassa paikassa Euroopassa, eikä mikään niistä ole kovin lähellä Suomea. Mutta toinen fakta on se, että ydinasepelote toteutuu montaa eri kautta, muun muassa sukellusveneiden kautta ja niin edelleen. Aika ymmärtääkseni hyvin jo tällä hetkellä.

Niinistön kanta eroaa kokoomuksen presidenttiehdokkaan Alexander Stubbin kannasta ydinaseisiin."


 
vierailija
Minulta on jopa pyydetty kirjaa mut ei oo mun juttu.
Miki Liukkonen sanoi ettei kirjoja ihmiset osta. Hirveä vaiva ja aika hukkaan
Ei kaikilla ole varaa eikä halua opiskella kirjallisuutta yliopistossa.
Kansalaisopistot ja työväenopistot järjestävät paljon tarjontaa kaikenlaiseen opiskeluun. On todella ilkeä heitto esittää, että sekin mahdollisuus karsitaan pois kauhukabinetin budjetissa.
Luultavasti tuttavapiirisi on sinuun täysin leipääntynyt. Kirjaa kirjoittaessasi jättäisit heidät rauhaan. Kirjoittaminen vie kirjoittajalta valtavasti aikaa ja resulsseja. Kirjaston kirjallisuusillan juontaja sanoi tunteneensa Mikin. Miki kuulema uuvutti itsensä vimmaisella ensimmäisen kirjansa kirjoittamisella. Tuoreemmat kirjat eivät enää nousseet esikoisen tasolle.
 
vierailija
Kaivakaa se "paljonko maahanmuuttoa"- ketju esille. Siinä on selkeästi syy sille, miksi muut pohjoismaat pärjäävät ja suomi ei
Ruotsin Euroopan pahimman väkivallan syy on Ruotsin huono sosiaaliturva siis työttömyysturva ja toimeentulotuki. Ne ajavat työttömät rikollisuuteen. Suomi tulee tässäkin perässä. Ensin Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo-oikeistohallituskaudella maahan rahdattiin yli 51.000 Lähi-idän ja Afrikan moniosaajaa ja nyt OrpoPurra leikkaa sosiaaliturvan Ruotsin tasolle aikaansaaden sisällissodan ja rinnakkaisyhteiskunnan jossa pärjätään vain riikoksilla. Ei tämä väki ilmaispakkotöihin mene äärimmäisen huonon minimiperusturvan takia, vaan ottaa rikoksilla sen minkä saa.
 

Yhteistyössä