Presidentti Halosen kanta Leijonien juhlintaan;

  • Viestiketjun aloittaja ---
  • Ensimmäinen viesti
---
Tasavallan presidentti Tarja Halonen suhtautuu ymmärtävästi jääkiekkomaajoukkueen juhlimiseen MM-kullan kunniaksi järjestetyssä kansanjuhlassa.



Halonen kommentoi asiasta noussutta kohua Nelosen uutisille Tukholmassa keskiviikkona. Joidenkin Suomen joukkueen jäsenten humalatilaa ja käyttäytymistä on paheksuttu lehtien palstoilla ja netissä.

Halonen antaa kuitenkin synninpäästön ylilyönteihin syyllistyneille. Halosen mukaan on kai ymmärrettävää, että juhliminen on voinut mennä joiltakin vähän yli, kun mestaruus tuli 16 vuoden tauon jälkeen.

- Väittäisin, että pääasiallinen asia siinä on myönteistä. Näin tapahtuu kaikissa suurissa urheilukisoissa, presidentti Halonen sanoi.

Hän kuitenkin lisäsi, että tämä on asia, johon pitää vastedes valmentautua vähän paremmin.
 
ei voi kun nauraa
Täysin samaa ieltä Pressan kanssa. Kyllä on kamalaks kyttäämiseks menny tää ihmisten touhu, kun joka asiasta pitää nostaa kamala kohu. Ihan ymmärrettävää, et pojat vähän juhli, vaikkakin sit sen viinan voimalla. Ja siitä sitten mammat+muut hermostuu, et kuinka heidän lastensa idolit ja esikuvat örveltää... :D No, kannattas ehkä opettaa mukuloilleen, et on se jääkiekko muutakin kun ryyppäämistä. Vai niinkö se on, et lasten ei annettu katella suomen peliä kun tuli niin myöhään, mut sit railakkaat kultajuhlat kyl katteltiin koko perheen voimin? Ja eiköhän se alkoholikasvatus lähde jostakin pikkusen syvemmältä, kuin Leijonien kultajuhlista... :D Olkoonkin esikuvia, niin ei se lapsi yhdestä kerrasta viinankäyttöö opi (jos näkee siis jääkiekkoilijan ryyppäävän), eikä välttämättä kiinnittäs siihen ees huomioo niin paljo ilman aikuisten vouhotusta!
 

Yhteistyössä