Potkii, läpsii

Tyttö potkii ja läpsii, kun on sylissä tai kellii sängyssä tai sohvalla jomman kumman kanssa meistä vanhemmista. Nauraa samalla. Miehen mielestä pitäisi kieltää ja tukistaa, itse en tee niin, vaan kiellän ja pidän ranteista ja nilkoista kiinni. Väärä tapa tämäkin, eikä toimi.

Miten tuollaisen saa loppumaan? Pinna kiristyy! :attn:
 
ensin varoitatte häntä;jos et lopeta tuota riehumista, sinä menet arestiin rauhoittumaan (1min per ikävuosi)

jos ei rauhoitu niin sitten viet johonkin hyvään arestipaikkaan (meillä uuninpenkki) ja napsautat vaikka uunin ajastuskelloon ajan, esim sen 4min jos 4v lapsi. kun kello soi saa tulla pois pyytämään anteeksi, sama toistetaan jos homma jatkuu. lopulta käytös rauhoittuu jo pelkällä arestin muistutuksella :D

arestipenkki kannataa miettiä sellaiseen paikkaan ettei hän näe sieltä vaikkapa telkkaria tai muuta mukavaa, ei omaan huoneeseen siis!!

meillä tämä auttanu. :hug:
 
Meidän tyttö nyt 2,3v.Meillä tämä läpsiminen jatkunut nyt n. 3kk. Ei auttanut kieltäminen, läpsi aina jos ei saanut tahtoaan läpi. Otettiin arestipenkki käyttöön jokunen aika takaperin, ja nyt läpsiminen on vähentynyt. Ei ole loppunut kokonaan, mutta usein riittää ekan läpsäsyn jälkeen kun kieltää ja uhkaa arestilla.
 

Yhteistyössä