porsaanfilerulla...

Tein viikonloppuna sairaan hyvää ruokaa :D

Porsaan pihvifile ( käy varmasti muukin pötkylä) avattiin suoraksi levyksi, jonka nuijin kevyesti. Päälle pistin paistettua sipulia, pieniksi pilkottuja herkkusieniä ja paprikaa,jotka myös paistoin kevyesti. Koko mössön päälle vielä viherpippurikoskenlaskijaa. Levy rullalle niinkuin kääretorttu.
Päihin ja päälle kietaisin pekonia, että täytteet pysyvät sisällä. 250 asteeseen vartiksi ja 30 minuuttia vielä 150:ssä. Kuumana käärin folioon vetäytymään ja odottamaan syöntiä.

Pakastealtaasta juustokermaperunoita ja vihanneksia. (olisikohan olleet jotain kruunu..?? )

Pussista pippurikastiketta, jonka tein 2% ruokakermaan ja pistin vaan pikkusen vettä lisäksi.

Salaattia pussista, valmiiksi pilkottua sekoitusta, kurkkua+tomaattia+maissia+ananasta sekä öljyssä olevaa fetaa.

Helppoa, eikä mitenkään kamalan kallista.. Esim. salaatti tuli paljon halvemmaksi valmiista silpusta..

Nam, teen varmasti toistekin :)
 

Yhteistyössä