V
vierailija
Vieras
Minun paras porkkanalaatikkoni on sellainen, johon tulee grammoina yhtä paljon riisipuuroa ja hienoksi raastettua raakaa porkkanaa (esim. 400 g puuroa ja 400 g raastetta). Lisäksi sopivasti kermaa ja kananmunaa, ja mausteiksi suolaa, valkopippuria ja muskottia.
Minun tapani taitaa olla se harvinaisempi tapa tehdä porkkanalaatikkoa? Näin sen teki äitini, ja minusta se on ihanan porkkanaista! Soseesta tehty on minusta jotenkin tunkkaista. Tykkäättekö muut enempi sellaisesta porkkanalaatikosta, johon porkkana laitetaan kypsänä soseena?
Minun tapani taitaa olla se harvinaisempi tapa tehdä porkkanalaatikkoa? Näin sen teki äitini, ja minusta se on ihanan porkkanaista! Soseesta tehty on minusta jotenkin tunkkaista. Tykkäättekö muut enempi sellaisesta porkkanalaatikosta, johon porkkana laitetaan kypsänä soseena?