"Poliisi epäilee viiden henkilön suunnitelleen terroristista tekoa Suomessa"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yhtään äärioikeiston tekemää terrori-iskua ei ole tehty, mutta vihervasemmiston fanittama henkilö on tehnyt terrori-iskun Suomessa, ja terroristiseen toimintaan osallistuneita on tuotu ulkomailta Suomeen.
Ja Elena se jaksaa tykkäillä tuon ääliön kirjoituksista.

Ja vastaan jälleen: ei kukaan normaali ihminen "fanita" terroristeja.muuta kuin itse samanlaista ideologiaa kannattavat.

Onko sinulla sanottavaa tästä tapauksesta? Mitä ajatuksia se herättää?
 
vierailija
Mitä Halla-ahon pitäisi mielestäsi tehdä asiassa mikä ei perussuomalaisiin liity?
Käyttäytyä politiikalta odotettavalla arvokkuudella. Tähän keissiin hän tyytyi vain v..maan, vaikka kyse on vakavasta asiasta, josta supo on varoittanut jo vuosia.

Kun on kyse ulkomaalaisten teoista meillä ja Suomessa, niin johan twiittejä lentää. Kun oli se suomensukuisten ruotsalaisten keissi, niin ennen tekijöiden paljastumista, niin johan oli varma, että ma mut kyseessä. Sit hiljeni.

Kun oman puolueen mies pahoinpideltiin, oli varma tekijästä, ulkkis tai vasemmistolainen. Ruvettiin tutkimaan, niin hiljeni.

Ruotsissa tehtiin hiljattain hirmuteko lapsille niin johan twiittaili. Kun kohta sen jälkeen nuori perheenisä teki perhesurman Porvoossa, ei kuulunut mitään.

Tässä vain muutamia esimerkkejä.

Perin erikoista. Tai ei oikeastaan ollenkaan..
 
vierailija
Siinä mielessä liittyy, että perussuomalaisia ei tarvittaisi, jos maahanmuutosta ei olisi Suomessa haittavaikutuksia.
Yhden asian liike. Muusta eivät ymmärrä. Esimerkkinä Hakkarainen, jonka vaaliautossa älykäs viesti: "Ma-tut veks".

Ja turha sanoa, että nää äärioikeistolaiset eivät olisi aika usein persujen symppaamia. Halla-Ahon heitotkin siitä kielii. Ja tämmöisiä aikanaan julisti KANKAANPÄÄSTÄ kotoisin oleva kansanedustaja:


Ja tätä porukkaa te puolustelette...
 
vierailija
"Voisi jopa väittää, että Marinin hallituksen politiikka on vasemmistolaista akselerationismia puhtaimmillaan heidän yrittäessään romahduttaa avoimen markkinatalousyhteiskunnan mahdollisimman nopeasti, Ranne kirjoittaa Twitterissä.

Akselerationismi on ajatus, jonka mukaan muutosta yhteiskunnassa voi edistää romahduttamalla nykyinen yhteiskunta esimerkiksi terrorin tai sabotaasin keinoin."

 

Yhteistyössä