*Plussataan yhdessä ennen kesää<3*

Carda: Yritetään tunnustella että jospa bongaisin "tuntemuksilla" oviksen, vaikka mulla ei koskaan ole ollut huomattavia tuntemuksia, mutta enpä ennen ole "tunnustelutkaan" itseäni samanlailla kuin nytten.. :D Täällä yritetään vältellä turhaa ressiä ja pupuillaan koko kierto joka toinen päivä (ainakin pyritään siihen :LOL:) Että luulis tolla tulevan jotain tulosta jos on tärppääkseen! =) Viime kierrosta koklasin noita ovisliuskoja, mutta enpä bongannut, välillä oli vahvempaa viivaa ja välillä ei sitten mitään, mutta taisin testaillakin niitä ihan liian ajoissa, kun alotin jo kp14 , ja kiertohan venyi ihan liikaa viimeeksi, jos nyt edes viime kierrossa ovuloin.
 
No mitäs sitä sitten turhaan tikuttelemaan :LOL: Toivottavasti pian onnistaa teitä! :)

Minulla alkoi tänä aamuna menkat joten voi laittaa kp1 minulle. En kyllä enää osta noita prisman testejä kun noin selvä viivanpaikka niissä!! Tai sitten se oli joku maanantai kappale koko testi.
 
Cardalle tätipahoittelut! Tuollaiset viivanpaikat on varmasti tosi ärsyttäviä, tosin itse en ole koskaan saanut edes niitäkään. Mutta heittää takuulla toiveet kattoon ja sitten täti aina vieläkin epämieluisampi vieras! :kieh:

Nippe, tervetuloa joukkoon iloiseen! :)

Omaan napaan ei kamalana uutta. Tänään oli ihan laimeaa tuhruilua, mutta ei kyllä oikeastaan edes mainitsemisen arvoisia määriä...tai no onko tuossa nyt muutenkaan mitään mainitsemisen arvoista? :LOL:

Ihan perus nippailuja on ollut, mitä useimmissa kierroissa muutenkin, tähän kierron vaiheeseen kuuluva normaali palelu ja pienehkö pyörrytys/kuvotus. Ei siis mitään vallan uusia ja ihmeellisiä "oireita". Jälleen tunne, että "jotakin" tapahtuu, oli se sitten orastava tädin saapuileminen tai jotakin paljon mieluisampaa. Se jää nähtäväksi!

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille! :cool:
 
Onnea plussanneille.. =) :heart:

On tänne ei mitään uutta.. Ovista odotellessa.. Tää on niin tylsää tää alkukierto, tuntuu et päivät menee niin hitaasti. :( Pitääkin tää keskiosa kierrosta pysyä vaan sängyssä. Haluun niin sen jouluvauvan :heart:
 
Hei Nippe78 ja tervetuloa minunkin puolestani :wave:

Kiitos Karpalo! Joo on tosi ärsyttävää kyllä. Mä aloitin nyt omenaviinietikan käytön jos siitä olisi apua. Oletteko muut koittaneet? Hyi kun oli pahaa :x
 
Carda, omenaviinietikkaa..hmm... Miten tuon pitäisi toimia, en oo ikinä kuullutkaan? :D Kokeilunhaluisena voisinkin koklata ensi kierrossa, jos on hyödykästä! Perus öljyt ja greippimehut on kyllä käytössä, ja olen todennut aika toimiviksi ja kivoiksi.
 
Googletapas niin löytyy todella paljon kokemuksia! Se toimii varmaankin juuri tuon greippimehun tavoin ja sitä sattui olemaan jääkaapissa niin päätin kokeilla sitä nyt niin että otan joka päivä johonkin kierron 14 päiville asti. :)

Niin ja disperiini minulla on myös myös käytössä. Otan 100 mg päivässä (olikohan oikea yksikkö..) Sitä on läkäri määrännyt minulle. Näillä aioin pitää tädin poissa :D
 
Katjuliini herttinen sentään, olipas mahtava yllätys täällä!!! Oikein oikein isot onnitteluhalit!!! :hug: :heart: Ja onnea pinkan ekasta plussasta! :D Mahtavaa! Kieltämättä itseäkin alkoi hiukka hymyilyttämään tuo laudat ja naulat oviin ja ikkunoihin, mut tuon asenteen löytäminen oli aika haastavaa kaikkien pettymysten jälkeen! Onnistuin silti! :D Vaikka nyt on menossa vasta yk4, mut ihan tarpeeks monta kertaa ehtiny pettymään tän asian kanssa jo edellisessäkin suhteessa ja nyt se vaan jatkuu! Ja kiitos tsempityksistä, myös Katielle, näin jälkikäteen!

Padmerine ONNEA myös siulle!!! :heart: Olit sie jossai vaiheessa ilmottanu ittes listoille? Miulta on sit menny aivan totaallisesti ohi jos oot, anteeksi! :ashamed: Mutta laitan siutkin tuonne meille plussanneisiin siitä huolimatta! =)

Carda tätipahoittelut, tyhmä eukko ku tuollee tunkee kylää lupia kyselemättä!! : / :hug: Mut sie kans sit tästä kierrosta piet räppänät kiinni ettei se pääse teille! :D Tsemppiä!! :kiss: Ja siitä Pregent Stickistä....teki miel viimeeks vetää koko komppania oikeutee väärästä tuloksesta! :D Se tosiaan antoi miulle sellasen viivanpaikan et siin näytti olevan myös punaista! Tein vielä samalla testillä toisen seuraavana päivänä ja sama juttu! Sit tuliki täti siitä seuraavana päivänä! Hyvä etten peliverkkareita repiny ihan totaallisesti tuon testin kanssa! Äääh...mieki ostin tuota omppuviinietikkaa ja unohin sen!! Voi hitsi! En oo muistanu yhtää et sitä on tuolla kaapissa! Ai että, mihi mie tän miun muistin kanssa vielä joudun!? :D

Platinalle myös tätipahoittelut!! :hug: Tsemppiä ja plussatuulta tähän kiertoon!!! =)

Moonbride päivitellään tiedot tuon perusteella nyt! Toivottavasti ei oo mikään überkierto! :heart:

Nippe78 TERVETULOA!!!!!! :wave: Toivotaan ettet viihdy täällä kauaa!! :heart:

Muistinkoha mie nyt kaikki! Toivottavasti! :D Ja ++++++++++puhurit nyt myös kaikille muille!!! :heart:

Tähystys tosiaan meni hyvin, tosin polvesta löytyi vika joka ei näkynyt röntgenissä eikä magneetissa! Mutta onneksi nyt tähystettiin ja vika löytyi. Kipeähän tuo on kuin piru, mut eiköhän se siitä hellitä! Hirveesti ei tekis mieli mitään särkylääkkeitä vetää, mut välillä on pakko yrittää lieventää kipua! Panacoditkaan ei meinaa tepsiä, tullu vissii toleranssi niihin ku oon koko ikäni vaan niitä tai Panadolia aina tarvittaessa syönyt (asetyylisalisyyli kielletty miulta)! 2000 keväällä leikattiin jalka kun meni lumpio sijoiltaan, niin silloin joutu syömään Panacodia ihan tosissaan! Nyt sain sairaalasta mukaani yhden Oxynormin, on siis opiaatti tai opioidi, miten kukakin sen nyt tahtoo sanoa! Eihän se mihinkään tehonnut! Olin varma et kun sen otan ni vähintää taju lähtee ja nukuttaa hyvin! Ja pyh! 1,5 h lääkkeen ottamisen jälkeen vielä mietin tuskissani et millonhan se rupeaa vaikuttamaan!? No, ei ruvennut! Viime yö meni kyllä niin harakoille nukkumisyrityksen suhteen ettei mitään rajaa! Nyt on hieman parempi kuitenkin jo ku eilen, et enköhän mie henkiin jää! =)
 
Viimeksi muokattu:
*Plussataan yhdessä ennen kesää<3*


TIISTAI 29.3.2011



KUUMEILIJAT

nimim........YK/YV..............KP..............ikä..........toive




Nasu81...............yk 8...........................kp 29/26.......................29.......................... 1.
satuh83................yk 4........................kp 28/32-34.................27......................... 1.
Pänä.....................yk 20.......................kp 26/26-34..................28........................ 1.
-OLIVIA-..............yk 3........................kp 26/28-30.................26........................ 1.
-Karpalo-...........yk 5/tjot..................kp 24/28-31..............28............................ 1.
Katie85................tjot..........................kp 23/??...................25............................. 1.
Manda86............yk 4.........................kp 23/27-28...................24.......................... 1.
Tirtsa.................yk 7...........................kp 22/32-34..............26................................ 2.
Sinin....................tjot...........................kp 22/34.............................28........................ 2.
Matte07................................................kp 22/47...................................................... 2.
Moonbride..........yv2........................... kp 22/?? .............................20..................... 1.



inskun..................yk 2............................kp 18/28........................21............................ 2.
LiLy_ ..................yk 2............................kp 17/??......................19........................... 1.
Vattunen............yk 4...........................kp 12/35-38..............21.......................... 2.
Ansku83...........yk 4..........................kp 10/32-37...............27........................ 1.




Sokruli................yk4..........................kp 9/25-30.................23...................... 1.
Sunflower11........yk3..........................kp 7/26-31........................................... 3.
Lilli88.................yk 3...........................kp 6/??........................23........................ 1.
platina................yk 2...........................kp 6/??........................................................ 2.
Carda.................yk 3............................kp 1/28-30.................27........................... 3.
Nippe78.............yk3............................kp 1/24.......................32...........................2.
LuvLucy..............tjot..............................kp ?/??.........................23........................... 1.
Mlii......................yk0(pillerit jätetty pois 20.2.11).......................27.................. 1.
Ninnan....................yritys alkaa myöhemmin keväällä................30............... 5.



PIINAILIJAT


Pänä.........................Dpo12
-OLIVIA-...................Dpo12
-Karpalo-...................Dpo7




TAUSTALLA

Lara--




HAAMUILIJAT - RKTT






PLUSSANNEET :heart:

Padmerine.........yk6kk.....kp40/33....................................27.3.
Katjuliini.............yk1.........kp 31/28..........28............ 2. ....28.3.










Lyhenteet:
* yk/yv = yrityskerta/-kierto/yritysvuosi
* kp = kiertopäivä
* dpo = päivät ovulaation jälkeen
* tjot = tulee jos on tullakseen
* RKTT = raskaana kunnes toisin
todistetaan





 
Kiitoksia taas onniteluista, on kyllä ihana tunne kun pääs tuohon plussaajien puolelle =)
Toivottavasti kaikki nyt menee hyvin.

Oireita kyllä yllättävän vähän, mut nyt viikon ajan satunnaisesti pistelly vatsaa, sellasta nipistelyä mitä en oo ennen tuntenut, ja sen oon huomannu että jos syöminen jää ja kerkee tulla nälkä (oon vähän sellanen et yleensä selviin työpäivän lähes ilman ruokaa) niin tulee samantien huono olo, joten nyt opeteltava syömään säännöllisesti, ihan jo vauvaakin ajatellen ja muutenkaan ei yhtään huonompi juttu :) ja sama juttu juomisen kanssa, useemmin pitää käydä ottaas vaikka mehutilkka niin ei tuu huono olo.
Ja sit vessahätä on useemmin, yölläkin joutunu taas käymään vessassa niinku viime raskaudessakin, se jäi tässä välillä jo pois.
ja sit sellanen vetämätön ja väsynyt olo, ei pahasti mutta en oo niin energinen kun normaalisti ja nukkunu jopa päikkäreitä välillä mitä en normaalisti tee koskaan :)

Eli kylhän noita oireita sit kuitenkin löytyy, vaikka alotin ettei oo oikein mitään :LOL: mutta ei pahoja mitkä arkea häiritsisi.
 
Ansku Toivotaan tosiaan ettei ole =) Raskautta kyllä nyt epäilen ja toivon ja kun menkat tulee, täältä tullaan kyllä ryminällä alas :'(


Joku mainitsi noista pregentstickin (onko se noin??) viivanpaikoista, minäkin olen sillä sellaisen saanut ja luullut olevani raskaana... Pettymys olikin sitten suuri kun niin ei ollutkaan. Ajattelin silti sellaisen ostaa nyt kun ne on halpoja, ellei täti yllätä ennen sitä :kieh:
 
Katjuliini ja padmerine - Onnee ihan hirveesti ja vauvaliimaa! =)

Nippe - Tervetuloa!

Tätipahoittelut niille, jotka se on yllättänyt.

ON: Ei mtn uutta, ei mitään selkeitä ovisoireita ollu vieläkään... Kai tääkin kierto taas venyy, plaah!
 
Kiitos Katjuliini tuosta vinkistä mistä voi tilata noita. ja kiva kun näyttää saavan tosiaan sen yhen r.testin vielä kaupan päälle :) Onko nuo semmosia ettei tule sitä viivan paikkaa?
Minen ikinä enää sorru ostamaan niitä prisman testejä kun turhaan vaan innostuu :ashamed:

Niin muuten, kun eilen niitä r.testejä prismasta ostin niin siinä hyllyssä näytti olevan toistakin merkkiä? En sen kummemmin katsonut sitä sitten tarkemmin kun kiiressä otin sen toisen. Tietääkö joku mitä muuta merkkiä prisma myy? Muistaakseni oli semmonen vaaleenvioletti/v.sininen paketti.
 
Kiitos onnitteluista!! :heart: Täällä on alkanut tulemaan uusia oireita kuten väsymys ja päänsärky.. Olisin jo valmis menee kasin aikaa nukkumaan :D

Huomenna soittelen neuvolaan ja tilailen ensimmäistä neuvolakertaa rv 8:lle. Pakko varata jo nyt kun kaikkialla täyttä ja ajat menneet niin pakko olla ajoissa.. Katotaan miten saan aikaa.

Toivottavasti minun ja Katjuliinin plussailut on tarttuvaa sorttia täällä ;)
 
En osaa kyllä sanoa noista testeistä kun en tehnyt kun ton yhen millä nyt plussasin.
Padmerinen kanssa ehdottomasti samaa mieltä että nyt vaan kaikille muillekkin niitä plussia :heart:
ja täällä kanssa niin väsy olo että nyt unille, normaalisti tulee johonki 12-1asti valvottua usein mut nyt vaan ei jaksa!! joten öitä kaikille!
 

Yhteistyössä