plussa? ja silti vuotoa

eli jos joku osaisi autta... sunnuntaina tädin olisi pitänyt tulla ja su aamuna sain haamun testiin (pregnent stick) lämmöt oli 37.02 eikä tätiä näkynyt.. maanantaina uusi testi ja taas haamu, lämmöt edelleen 37.01. tiistaina vaalea mutta selvä viiva acon early detectionilla ja lämmöt pysyneet ylhäällä mutta illalla tuli hieman vaaleanpunaista valkovuotoa. keskiviikkona lämmöt 36.98 ja tuli ruskeaa tuhrua paperiin vessassa käydessä. torstaina vaalea viiva rfsu:n testiin, lämmöt 36.80 ja turua koko päivän. tänään lämmöt enää 36.74 ja rfsu:n testissä vain tosi himmeä haamu ja yöllä alkoi vuoto :/
ikinä ennen on ole yhteenkään testiin saanut edes roskishaamua vaikka kyseisiä testejä olen ennenkin käyttänyt..
olisiko "kemiallinen raskaus"?
vai voiko olla vaikutusta kun tiistaina päivällä kaaduin ja sen jälkeen tuli ensin vaaleanpunaista ja sitten tuhrua ja nyt vuotoa että kaatumisen täräytys sai pikkuisen irtoamaan??
ei kai 3 erimerkkistä testiä kaikki voi näyttää väärää plussaa? kun eilinen rfsu oli ihan selvä vaaleanpunainen viiva ja aconin testissä selvästi erottuva viiva vaikka vaalea olikin...
raskaus tuskin jatkuu kun tänään tuli vain haalea haamu eli viiva vaaleni eilisestä :'(
 
Viittaa varhaiseen keskenmenoon, jotka ikävä kyllä hyvin yleisiä. Itselläni vastaava kokemus, plussasin kerran kp 27 selkeän plussan ja vuoto alkoi 3 pv kuluttua ja testi negaa. Olen pahoillani, ehkä kannattaa odottaa selkeästi menkkojen myöhästymistä, koska aconilla näkyy herkästi myös kemialliset raskaudet. Perhesuunnittelusivuilla hyvin asiasta kerrottu.

Toivotaan että ensi kerralla onnistaa. onhan näitäkin joilla tullut menkat ja raskaana, mutta en tiedä oletko. :hug:
 
seuraa tilannetta. Vohan se olla että sinulla on ollut se "kemiallinen"raskaus, että se alkio on vaan hipaissu kohdun seinämää. Voi toki olla että sulla tulee niukat menkat, eli tyhjennysvuoto. Se ei ole vaarallista. Tee parin pv päästä testi uudestaan, jos vieläkin himmenee niin kyseessä voi olla aikainen keskenmeno, eli tavallaan se kemiallinen raskaus :( oothan muistanu tehä testin aamupissasta? Onko kipuja?
 
Itselläni oli myös viime kierrossa kuukauden ajan lämmöt jatkuvasti 37 ja yli, mutta en ollut raskaana, vaikka toivoin että olisin. Kävin jo kokeissakin, jos tulehdusta jossain, mutta kaikki ok. Palelua sun muuta oli koko kierron ajan. Lämmöt jäivät koholle loppukierrossa ja menkkojen alkaessa olivat koholla. Jos mittaat lämmöt suusta, ovat aina korkeammat, kuin kainalosta mitattuna.

Toivon sulle kaikkea hyvää ja pikaista raskautumista. :heart: =)
 
ei oo kipuja ja muut testit on aamulla tehtyjä paitsi se aconin ja eilinen rfsu... kumma että just niissä silti selvimmät viivat :/
lämmöt ollu koholla jo 19 päivää ja ferilityfriendin sivulla luki että "lämmöt ollut jo 19 päivää koholla on hyvin mahdollista että olet raskaana tee testi" ..
 
toivottavasti kukaan ei pahastu mutta tässä kuvassa on hyvin samanlainen viiva kuin se minkä sain aconilla

mutta menkat oli silloin jo pari päivää myöhässä niin luulisi että kun on herkkä testi niin viiva olisi ollut tummempi vaikka päivällä teinkin..
 
Oliko se vuoto kuitenkin tuoretta verta ja runsaampaa? silloin ainakin sanotaan et km voi olla tullut jos semmost tulee.. Ja mä en ehk iloitsis viel enne ku tulee kunnon plussaa testiin tai sit jos vuoto ei oo niin pahaa ni voihan olla et edellee oot raskaana ja kaikki hyvin mut oottele ja testaile muutama pvä myöhemmin. Voimia! ja Onnea et ois kaikki hyvin ja vuoto olis vain normaalisa tuhruvuotoa raskauden alussa! =)
 
juu, jos se siit yltyy niin sit kaiketi ainaskin on kesken menny jos siel on joku meinannu asustella. Ne kun on tosi yleisiä et varhain menee kesken, senhä vuoks ei suositella erittäin herkillä testattavaks ja varhain jos ei pettyä halua. Mutta toivotaan parasta! :hug:
 
Minulla täällä samantyyppinen tilanne, plussasin 10pv oviksesta. Sitten alkoi vuoto, joka muistuttaa kuukautisia (olisivat kyllä etuajassa). Kolmas vuotopäivä, tein aconin testin ja edelleen plussaa näytti, mutta luulempa kuitenkin että oli ja meni:(
Jotenkin sitä vain toivoo, että jospa kuitenkin...
Onko kenelläkään ollut kuukautisia vastaavaa vuotoa alkuraskaudessa, niin että se ei ole tarkoittanut keskenmenoa?
Ei halua luovuttaa....
 
Paska juttu. Toivotaan meille molemmille parempaa uutta kuukautta...
Teen nyt kuitenkin testin hu aamulla, jos nega niin sit uskon...
Kyllä mua niin v... kun työssä tapaan paljon asiakkaita, joille lapsia vain "siunaantuu", vaikkeivat niitä edes haluaisi.
Tällaista tämä elämä on, ei ainakaan oikeudenmukaista :/
 
Testi oli edelleen + joten en tiedä mitä tässä nyt pitäisi ajatella?
Onko siis keskenmeno, mutta raskaus näkyy vielä testissä vai voisiko olla, että vuoto olisi ollut kiinnitys tai tyhjennysvuotoa?
Kun tietäisi, että joko tai. Epävarmuus ahdistaa:(
 
Milla7: Minulla oli ovis kp 18 (käytän testejä), ja ekan kerran tuli pientä tiputtelua kp20 ja 21, ja sitten vielä kp 25-27. Luulin jo tädin tulevan, mutta ei onneksi kuitenkaan. Kp 33 (14 päivää oviksesta) sain vahvan plussan. Poimin netistä, osoitteesta tekay.fi/raskauskalenteri tällaisen: 5.raskausviikko "Kohdun limakalvolle kiinnittyminen voi aiheuttaa pientä vuotoa, jota on mahdollista tulkita vahingossa niukaksi kuukautisvuodoksi!" Lisäksi esimerkiksi liberon sivuilla puhutaan kiinnittymisvuodosta. Tsemppiä; toivottavasti plussasi säilyy!
 
mullakin kanssa oli ennen kuukautisia runsaasti raskausoireita.. menkat kuitenkin alkoivat ja olivat aika niukat ja lyhyet.puolet lyhyemmät kun normaalisti. Tein testin sinä päivänä kun menkat loppuivat ja se oli nega..
Ihmetyttää vaan niin niukka vuoto ja tuo lyhyys..en sitten tiedä...:(
 
ja lisäksi nyt menkkojen jälkeen ovat vielä rinnat tosi pikkuisen arat ja alamahaa turvottaa ja alaselkäkipuakin on..:/ ja lämmöt eivät muuttuneet yhtään menkkojen aikana.. kokoajan oli sama lämpö..ennen menkkoja menkkojen jälkeen ja nyt..
hmm?
 
La 9.2 testi edelleen +, vuotoa tulee kerran-pari päivässä.
Odottelen nyt et vuoto loppuu kokonaan ja teen sit vielä uuden testin.
Mitään varsinaisia raskausoireita ei ole.
Voikohan kemiallinen näkyä testissä enää esim. viikon päästä tapahtuneesta?
 

Yhteistyössä