Pk-seudun vauvaystävälliset kahvilat/ravintolat?

  • Viestiketjun aloittaja kaie
  • Ensimmäinen viesti
kaie
Kertokaahan, kokeneemmat ja viisaammat, mitkä kahvilat ja/tai ravintolat ovat vauvaystävällisiä Helsingissä tai lähiseuduilla?

Meillä on 2,5-kuinen, toisinaan varsin temperamenttinen, täysimetyksellä elelevä tyttölapsi. Tahtoo siis sanoa, että paitsi että kahvilassa tarvitaan vaipanvaihtopiste, niin siellä pitää pystyä imettämään ilman paheksuvia katseita, ja jonkun verran itkuakin pitää kahvilaan mahtua.

Mulla on käsitys että Sanomatalon kahvila olisi tällainen - olenko oikeassa? Entä onko muita? Kiitoksia kaikille vastauksista etukäteen!
 
Tosiaan, Sanomatalo on loistopaikka, samoin Kampin Keskuksen yläkerta. Ja jos Länsi-Vantaalla liikkuu niin Myyrmannin kakkoskerroksen Kulmakonditoria on hyvä. Meillä on siellä kerta viikossa mammatapaaminen ja vaikka meitä on välillä reilusti toistakymmentä mammaa vauvoineen niin yhtään kertaa ei olla saatu mitään huonoa palautetta. Ko kahvilassa on myös oma vauvanhoitopiste eikä tarvitse lähteä ostoskeskuksen yleiseen hoitohuoneeseen mihin on yleensä pitkä jono ainakin päiväsaikaan
 
"Eksyin" eilen Malmin junalaiturin yllä olevaan kahvilaan ja siellä oli normaalin kalustuksen lisäksi mm. sohva, nojatuoli, varmaan viisi syöttötuolia ja keskellä salia hilpeä (allasmainen) lasten leikkialue. Eli kahvila löytyy käytävältä joka ylittää junaradan, toisella puolella on cittari ja toisella prisma.
 
Fazerin kahvila Kluuvikadulla on myös tosi kiva, ei ihan halvimmasta päästä mutta siisti ja mahtuu vaunuilla sisään.

Tätä nyt ei tässä kysytty, mutta sen verran ärsytti että laitan nyt tähän, älkää ihmeessä menkö La Familiaan Flamingoon! Siellä on "lasten puoli" erikseen, meidät laitettiin 7-kuisen kanssa sinne. Pöydistä ei viety ollenkaan likaisia astioita pois ja ruuan tulokin kesti lähes tunnin. Karsina oli ihan täysi, kun muu ravintola oli lähes tyhjillään. Ja isot lapset leikki ja kiljui ihan vieressä. En tajua noita lasten puolia, leikkinurkkaus on kyllä varmasti isommalle lapselle kiva, mutta kuka kumma haluaa syödä siellä?? En mä ainakaan.
 

Yhteistyössä