Pk-seudun halvimmat asuinalueet huonoja?

  • Viestiketjun aloittaja mietimme...
  • Ensimmäinen viesti
mietimme...
Päteekö tässä sanonta "halvalla ei saa hyvää" ? Onko pääkaupunkiseudun halvimmat asunnot (nyt puhutaan vuokra-asunnoista) yleensä huonoilla, levottomilla alueilla? Mietimme muuttoa pk-seudulle mutta vuokran pitäisi olla kohtuullinen. Reilusti alle tonni mielellään. Kolmiota etsitään. Nykyään asutaan oikein hyvällä alueella rivarissa ihan toisessa kaupungissa ja mietinkin, että onko mitään järkeä lähteä maksamaan monta sataa enemmän huonosta alueesta. Onko mikään alue, joka olisi sekä "halpa" että hyvä. Vinkkejä otetaan vastaan. Sukulaiset on siellä, siksi mietimme muuttoa sinne. Pientaloalue olisi toive mutta ovatko nämä kaikki edulliset niitä juoppojen paratiiseja (vvo:lla ainakin olisi ihan kohtuu hintaisia mutta kun yhtään ei alueita tunneta).

Hoitoalalla sanotaan olevan paljon työtä tarjolla mutta pitääköhän tämä paikkansa vai onko hakijoitakin niin paljon, että töiden saanti on loppupeleissä yhtä hankalaa kuin muuallakin? Tähänkin saa vastata, jos tietää :)
 
"vieras"
Kyllähän se niin on, että vanhimmat asuinalueet slummiutuvat, ja ovat niitä halvimpia, joissa asuu eniten näitä sijoitettuja. Hyvä lähtötietämys on, että missä on metro siellä on paljon myös järjestyshäiriöitä. On hyviäkin alueita toki vielä, mutta ne sitten maksavat enempi kun niihin on tunkua.
 
Jakomäki on kyllä aika karsea paikka, en suosittele. Metron varrella kohtuuhintaisia lähiöitä, Roihuvuori, Puotila, Vartiokylä, Mellunkylä, Vuosaari(ei Meri-Rastila).. Joka paikassa nykyään jokunen puliukko löytyy ja sellaista lähiötä vuokrataloineen en tiedä missä ei joskus levottumuutta olisi. Tietysti stadin asuntojen sivuilta voi käydä tutkimassa missä paikoissa kaupungin vuokrataloja paljon, siellä yleensä hieman levottomampaa.
 
[QUOTE="vieras";26790610]Moikka,
Malminkartano on halpa ja maineeltaan huono, mutta todellisuudessa kiva asuinalue. Olemme asuneet täällä neljä vuotta tyytyväisinä pikkulasten kanssa.[/QUOTE]

Minunkin mielestä kiva paikka, mutta että halpa? Meidän talossa on just vuokralla kaksio, 939e/kk. Oma kaksiomme onneksi halvempi, kun on muutaman kerroksen alempana ja pari neliötä pienempi.
 
7thHeaven
No tottahan se on, että halvimmat asunnot ovat aina niillä "huonommilla" alueilla, mutta mun mielestä se huonous on ihan siitä kiinni, millaisia palveluita itse haluaa ja tarvitsee.

EIköhän jokaiseen kaupunginosaan mahdu omat puliukkonsa ja häirikkökersansa.

Tällä hetkellä tosin kaupungin asuntojen saaminen on aika... todella vaikeaa. Kaikenmaailman opiskelijat on tehnyt jokavuotisen rynnäkkönsä listoille :D
 

Yhteistyössä