Pitkälle automatkalle taaperon viihdykkeitä?

Ollaan tällä viikolla reissuun lähdössä, ja koitan tässä miettiä että mitä sitä varaisi tuon vajaan 2-v viihdykkeeksi, että 500km matka taittuisi suht. kivuttomasti.

Kirjoja tietysti, kynää ja paperia, syömistä ja juomista, pikkuautot... nämä tuli mulla itellä mieleen, tuleeko teillä lisää ideoita?
 
Alkuperäinen kirjoittaja meijuska:
kannettava dvd :D
Just meinasin sanoa samaa! On ainakin pelastanut meidän pitkät reissut kun tyttö on katsellut leffoja.
En tosin kyllä tiedä kuinka kätevä kannettava DVD on lapsen sylissä, meillä ainakin on ihan kiinteästi asennettu näyttö auton katossa.
 
Me järjestetään pitemmät matkat aina päiväuniaikaan, sekä varataan aikaa pysähdyksille. Huoltoaseman leikkinurkkauksessa vietetty 20min auttaa pientä kestämään taas istumisen. Lastenlaulucd on myös loistohomma, siihen voi sitten vanhemmat ilveillä päälle.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
ei virikkeitä tarvii, ajotetaan menot aina päikkyjen aikaan, nukkuu pari tuntia helposti, pysähtyy välillä, laulelee jne.
500 km kestää ajaa n. 6-8 tuntia, joten piiiitkät päikkärit sais ottaa... :LOL:

Kannettava dvd ois kyllä huippu, ku Puuha Peten kanssa viihtyis taatusti, mutta meillä ei semmosta oo... ellei tietokoneelta vois kattoa, ottais läppärin mukaan! ;)

 
meil parhaat reissut on tehty valoiseen aikaan ku on liikennettä mitä seurata. pimeällä heti hankalampaa... poika on aina ollut huono nukkumaan autossa, mut silti 3 tunnin ajomatka mummalaan on mennyt ihan hyvin ilman mitää kirjoja sun muita (tai on niitä ollut mukana muttei poikaa ole kiinnostanut). rusinarasia tai pari kannattaa varata matkaan ja sit vaikka pillimaito, maito siksi ettei turhaa virkistä toista makealla.
 
Meillä on aina pieniä rusina-raskeja mukana. Pojalla menee yleensä puolisen tuntia rasian parissa. Lisäksi n. viikkoa ennen matkaa laitan pari lempilelua jäähylle ja etsin ne sitten matkan aikana käsilaukustani. Lisää rauhallista matka-aikaa saa, jos jaksaa vielä paketoida haastavasti lempilelut.
 

Yhteistyössä