pitkä kierto ja aikainen ovulaatio

  • Viestiketjun aloittaja ????
  • Ensimmäinen viesti
ap
hmm no sitten oviksen olisi pitänyt olla kp 6 joten ehkä se sitten on vain niin että se ovis ei ole vielä tullut tai sitten se ei tule ollenkaan tai sitten en ole sitä huomannut:( no ensi kuussa uusi yritys..
 
Nostanpa tätä vanhaa keskustelua...

Eli mulla normaalisti kierto 30-32 pv, ovulaation tikuttanut pari kertaa siinä 20-22 pv tienoilla. Nyt kuitenkin kerkesin raskautua viime kierrossa, mutta meni sitten kesken luonnostaan heti alussa, n. 4+5. Ei tarvittu kaavintaa tms.

Mietinkin voiko keskenmeno vaikuttaa tämän kierron ovulaatioon millä tavalla? Nyt olisi n. kp 11 (riippuen mikä keskenmenon vuotopäivistä on kp1. itse laskin kunnon vuodon alusta eli en tuhrupäiviä) ja jotenkin on vahvasti olo, että ovulaatio olisi aika hollilla. Voin tietysti kuvitellakkin, mutta vatsaa nippailee toispuoleisesti, seksissä oli alkuun lievää epämukavuutta ja valkovuotoa ollut aika reippaasti. En ikinä ole havainnut mitään legendaarisia ovislimoja, eli niistä en voi päätellä ovulaation ajankohtaa.

Mietinkin siis tiivistettynä, voiko keskenmeno aiheuttaa turhia oireita vai olisiko mahdollista että ovulaatio on aikaistunut aika rutkasti?
 

Yhteistyössä